noktiOpet smo bili u salonu La Femme i ovoga puta smo nabrzaka snimile jednu jednostavnu nadogradnju noktiju. Radi se zapravo o doradi nadogradnje. Žena ima slabe nokte po prirodi, a voli da ima lepe, ne mnogo dugačke i uredne nokte. Stoga, ona redovno dolazi u ovaj salon gde joj naša poznanica Lesja uradi jednostavnu nadogradnju koja deluje veoma prirodno. Kada nokti posle mesec dana izrastu, onda je potrebno samo uraditi popravku nadogradnje koju nazivamo dorada. Ovu popravku možete videti na klipu koji smo montirale za vas.

Gospođa Lesja vodi i L.K Nail Academy ili u našem prevodu L.K. Akademiju za dizajnere noktiju. Ukoliko imate ambicije da završite obuku za nejldizajnera,  sve neophodne kurseve možete dobiti na L.K. Akademiji. Kursevi se dele na one bazične i na master kurseve. Više informacija o kursevima možete pogledati na sajtu L.K Nail Academy.

Ono što vam mi sa Kremašice možemo poručiti je da vam garantujemo 10% popusta od cene kursa ukoliko se prijavite za kurs preko Kremasica.com sajta. Da bi ste se prijavili preko Kremašice i osvojili vaučer sa 10% popusta bilo kog kursa na L.K. Nail Academy, potrebno je da pošaljete mail na kontakt [at] kremasica.com ili na kontakt formular na sajtu. Recite nam koji kurs želite da završite i vaše podatke, mi ćemo vas kontaktirati u vezi slanja/preuzimanja vaučera.

Nastava je organizovana tako da veći deo pripada upravo praktičnoj nastavi. Postoji i mogućnost učenja u salonu La Femme u Novom Sadu, zahvaljujući čemu polaznik brzo stiče brzinu i rutinu. Moguće je i organizovanje nastave u drugim gradovima, ukoliko se skupi grupa od minimum četiri polaznika.

Pogledajte poslednji Lesjin dizajn noktiju koji je uradila:

nokti1

nokti2

nokti3

Video klip o permanentnoj šminci koji smo snimile u našoj prethodnoj poseti salona La Femme. Ukoliko ste zainteresovani za obuku o permanentom makeup-u, takođe možete da kontaktirate Atelier L.K. I na ovu obuku možete dobiti vaučer sa 10% popusta ukoliko se prijavite preko našeg sajta.