farbePre 5 dana sam vam pisala o Avonovim novim farbama za kosu, Advance Techniques koje ćete uskoro moći da naručite. Avon je takođe pre nekoliko dana pokrenuo i igru gde možete da osvojite vredne nagrade. Potrebno je da se registrujete i kreirate vašu galeriju frizura na advancetechniquescolor.com sajtu. Budite kreativne, aploadujte vašu fotografiju i isprobajte frizure sa Avonovom farbom za kosu. Krerajte galeriju sa 6 nijansa boja i možete osvojiti jedan od 125 poklona.

Kako kažu iz Avona, poklone će dobiti najaktivnije galerije. Možete videti, na svakoj galeriji postoji opcija za ostavljanje komentara kao i lajkovanje frizura. I komentari i lajkovi se računaju u aktivnost u ovoj nagradnoj igri. Pozovite vaše prijatelje sa Facebook-a da vam ocene frizuru i pronađite vašu novu nijansu iz Avonove kolekcije.

Koleginica cherry se malo igrala i napravila je Kremašicinu galeriju na linku. A evo ga i screenshot :D

 

cherry Avon nagradna igra

Ja se igrala malopre, sviđa mi se kako mi stoji kovrdžava kosa :)

 

Avon nagradna igra

 

Ima puno nagrada, velika je verovatnoća da dobijete jednogodišnju zalihu tretmana za kosu, pa što da ne. Budite kreativni i igrajte se :)

Savet za postavljanje slika: Izaberite sliku gde su vas slikali sa blicem, odnosno gde je vaše lice dovoljno osvetljeno, sa takvim slikama se frizure iz aplikacije bolje uklope. Naravno, savet je i da birate fotografiju gde ste slikani od napred (iako sam ja uspela ovu kovrđavu frizuru da uklopim uz totalno blesavu sliku). Ako imate dugu kosu, nađite fotografiju gde vam je kosa vezana da se ne bi videla. I na kraju, kada izaberete fotografiju, isecite je do lica, odnosno sve što nije bitno izbacite, ostavite samo lice i vrat (i celo čelo obavezno). Bolje ispadnu fotografije gde ste našminkani.

Naravno, ja vam savetujem da se malo ludirate pa da napravite i nešto potpuno neočekivano. :)