Ažuriranje za jesen/zimu 2023. za Catrice je besprekorno. Pod sloganom To nije magija, to je šminka dolaze nam linije koje nas neće ostaviti ravnodušnima. Naglasak je na najlaganijim formulama koje imaju neverovatne učinke, a opet kao i svi njihovi proizvodi biće prijateljski nastrojeni prema našim novčanicima. Najnoviji proizvodi su pravi multitaskeri bez mikroplastike i u potpunosti napravljeni od veganskih materijala. Nema sumnje da će novi artikli biti hit među ljubiteljima lepote. Nikada pre šminka nije bila tako kreativna, korisna i prijatna za nošenje. Pre svega, korišćenje šminke treba da bude prijatno. Isprobavanje novih proizvoda dodaje zadovoljstvo vašoj kozmetičkoj rutini svojim prepoznatljivim teksturama, živim bojama i neočekivanim efektima. Stoga nam je Catrice spremio čak četiri nove linije i biću srećna ako bar iz svake ugrabim po neki proizvod.

THE ENERGY OF JOY kolekcija

Naš lični stil treba da se ogleda u našoj šminki. Kao što stil oblačenja dosta može govoriti o nama tako i šminka i boje koje volimo da nosimo. Zaista je hrabro koristiti dijapazon šarenih boja i u tome uživati, naročito ako ste neko ko je navikao samo na nude nijanse. Ova linija razbija komforne zone i uvodi inovativne, živahne boje što senki za oči što karmina i sjajeva, koje će svaku ženu činiti posebnom. U moru istih odvaži se i budi drugačija.

Proizvodi koji su iz ove kolekcije meni zapale za oko:

1. CATRICE Cheek Affair

CATRICE Cheek Affair

Catrice paleta rumenila i hajlajtera kombinuje dve besprekorno komplementarne boje. Suptilno rumenilo i meki hajlajter sa sjajnom, bisernom završnom obradom stvaraju mladalački izgled.

Sa bojama koje su stručno usklađene, paleta rumenila i hajlajtera pružiće vašim obrazima zapanjujući sjaj. Za nanošenje teksture idealno je koristiti četkicu za rumenilo i highlighter. Prvo dodirnite četkicu na poleđini ruke da sprečite dodavanje previše teksture odjednom. Nanesite više tankih aplikacija jednu na drugu za jači rezultat.
Totalno je clean beauty, a šta to znači : veganski, bez parabena, bez alkohola, bez gutena, bez parfema, bez mikroplastike.

Sastav rumenilo: mica, caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl palmitate, cocos nucifera (coconut) oil, dimethicone, tocopheryl acetate, kaolin, ethylhexylglycerin, silica, phenoxyethanol, aluminum hydr oxide, ci 15850 (red 6 lake, red 7 lake), ci 77007 (ultramarines), ci 77491, ci 77499 (iron oxides), ci 77742 (manganese violet), ci 77891 (titanium dioxide).
Sastav highlighter: mica, caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl palmitate, dimethicone, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, tin oxide, aluminum hydroxide, ci 77491, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).

2. Endless Pearls Beautifying Primer

Endless Pearls Beautifying Primer

Sa svojim neograničenim brojem bledo ružičastih bisera koji reflektuju svetlost, vrhunski, luksuzni Catrice Endless Pearls Beautifiing prajmer pojačava urođeni sjaj kože. Prajmer obezbeđuje zdrav izgled tena i savršeno priprema kožu za šminku svojom čistom, laganom teksturom gela. Elegantno, šarmantno pakovanje takođe garantuje glamurozne trenutke tokom vašeg režima lepote.

3. Melted Sun Cream Bronzer

Melted Sun Cream Bronzer

Za sunčan ten koristite novi Catrice Melted Sun Cream Bronzer, koji se lako nanosi i blenda. Zbog kremaste teksture i korektne pokrivenosti, rezultat je dugotrajan i izgleda prirodno. Bronzer, koji dolazi u dve boje, daje koži mat i gladak izgled.

 

LAZY IS THE NEW SMART kolekcija

Kolekcija koja donosi proizvode za minimalni trud a fenomenalni rezultat. Kozmetički proizvodi osmišljeni da budu multifunkcionalni, individualni i dugotrajni. Zašto satima sedeti pred ogledalom zarad odličnog izgleda kada uz ove proizvode možete biti gotovi za nekoliko minuta?

1. Soft Glam Filter Powder

Soft Glam Filter Powder

Efekat „mekog glam filtera“ obezbeđuje ovaj puder za lice koji daje prirodno blistavu i meku završnu obradu. Catrice Soft Glam filter puder garantuje zdrav izgled i prikladan je za sve tipove kože zahvaljujući dobro izbalansiranom izboru nijansi.

2. Soft Glam Filter Fluid

Soft Glam Filter Fluid

Nešto što se veoma brzo pojavilo na policama naših drogerija i osvojilo srca žena, jeste ovaj proizvod.
Catrice Soft Glam Filter Fluid ima kremastu, delikatnu teksturu koja simulira filter u stvarnom životu. Vaše lice dobija izgled „mekog glam filtera“ zahvaljujući blago toniranom, svetlećem fluidu za lice, dajući vam mekan fokus, besprekoran i blistav ten. I zaista se ističe u svim oblastima: tečnost se može koristiti kao hajlajter, prajmer ispod ili preko šminke ili kao samostalna aplikacija. Kombinacija vitamina E i skvalana u sastavu takođe vlaži i hidrira kožu.
Na društvenim mrežama već ga smatraju zamenom za čuveni Charlotte Tilbury Flawless Filter.
Planiramo da isprobamo proizvod i napišemo iskrenu recenziju o njemu.

BEAUTY BUDGET kolekcija

Da li je nega skupa? Apsolutno ne.
Budžetska lepota postaje sve popularnija, posebno u ovim teškim vremenima. Akcenat je na odgovornoj potrošnji bez osećaja krivice. Multifunkcionalni i osnovni proizvodi sa idealnim odnosom cene i performansi su apsolutni must have. Ali to ne znači da morate odustati od visokih performansi i raskošnih formula. Sa novim proizvodima, brzo, pristupačno i sa prelepim rezultatima možemo da izvedemo podizanje trepavica, oblikovanje obrva, manikir i tretmane lica kod kuće, čime se štedimo od skupih kozmetičkih tretmana.

1. Magic Shaper Contour & Glow Stick

Magic Shaper Contour & Glow Stick

CATRICE Magic Shaper Contour & Glov Stick kombinuje mat, dublji ton za konturisanje i svetlucavi hajlajter u praktičnom, dvostranom stilu štapića. Kremaste teksture su odlične za konturiranje u hodu jer se mogu izgraditi i lako se mešaju.

2. Glow Ligths Highligher

Glowligths Highligher

Dvobojni hajlajter Catrice Glovlights čini kožu blistavom, ima glatku, visoko pigmentiranu teksturu koja daje topli sjaj šampanjca. Dizajn ima delikatan 3D uzorak i takođe je upečatljiv.

MY SKIN IS MY CASTLE kolekcija

Ništa ne izgleda bolje od dobro nahranjene, blistave kože, kao što su skintelektualci svesni. Ako smo srećni i zdravi, to je kao ogledalo; mi to odražavamo. Slogan „Moja koža je moj zamak“ je apsolutno bez roda jer negovana koža svima izgleda fantastično. Hijaluronska kiselina i vitamin C, između ostalih moćnih hemikalija, sočne teksture i prijatni mirisi omogućavaju nam da negujemo svoju kožu, a istovremeno uključujemo rituale dobrog osećanja u naše rutine lepote.

1. Pore Instant Matte Stick

Pore Instant Matte Stick

Spas za sve masnokožce. Catrice Pore Instant Matte Stick je pravi univerzalni proizvod i matira ten, smanjuje lučenje sebuma nakon samo 7 dana redovne upotrebe i prikriva pore samo jednim nanošenjem. Rezultat je prirodan i zdrav izgled. Kremasta, providna tekstura bez ikakvog mirisa može se koristiti i pre i posle šminkanja. Prava promena u vašoj svakodnevnoj rutini lepote.

2. Hydro Hyaluronic Face Mist

Hydro Hyaluronic Face Mist

Nega kože može biti tako jednostavna: Kada ste na putu, Catrice Hydro Hyaluronic Face Mist je najbolji pojačivač vlage. Jednostavno isprskajte kožu ovim rastvorom pre ili posle nanošenja šminke. Hijaluronska kiselina i pantenol su dodati recepturi sa 95% prirodnih sastojaka kako bi se garantovalo dvanaest sati vlage. Prozirna, ultra-lagana tekstura pruža najbolje osveženje tokom dana i prikladna je i za osetljivu kožu.

3. The Vitamin C Fresh Glow Primer

The Vitamin C Fresh Glow Primer

Idealna podloga za mlad i atraktivan izgled: najnoviji Catrice sa 2% derivata vitamina C, ekstraktom ploda kivija i uljem breskve, Vitamin C Fresh Glov Primer je vitaminska bomba za kožu! Za vlažan i blistav ten, svetlucavi prajmer hidrira i revitalizuje kožu. Prajmer boje breskve sa voćnim mirisom vidljivo ujednačava ton kože