Jil Stuart kolekcija šminkeNemam neku posebnu  potrebu da veličam ovaj dan. Nije da nisam zaljubljena, nemam ništa protiv poklona, slatkiša, cveća i tako toga, ali mislim da se ne treba opterećivati obavezom da se danas nešto posebno slavi. Ukoliko znate da bi vaša draga osoba bila oduševljena nekim poklonom, specijalnim zajedničkim obrokom i dodatnom pažnjom, a već imate neku ideju, to je sasvim uredu.

Ukoliko ste devojka poput kremašice ili je vaša voljena osoba takva devojka, imamo priliku da vas obavestimo da su počele da se pojavljuju i kolekcije šminke inspirisane veličanjem ljubavi i slavljenjem Dana svih zaljubljenih. Posebno su mi bile interesantne kolekcije MAC Valentine’s Day Collection Tough Love, Illamasqua Throb makeup collection i Jill Stuart Valentine Love Collection.

Ukoliko su vam dostupne ove robne marke, možete ovako nešto priuštiti sebi kako biste bolje izgledali i bolje se  osećali na Dan zaljubljenih ili pokloniti nekome gotovu, skockanu kolekciju kvalitetne šminke ili parfema. Taj „neko“, ako je imalo nalik Kremašici, sigurno bi se obradovao.

MAC-ova kolekcija za Dan zaljubljenih – Tough Love (Okrutna Ljubav)

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 1

Ova kolekcija se sastoji isključivo od mackalica za usne i to u nekom vamp fazonu. U kolekciju spadaju:

Ruž za usne u 6 nijansi – Girl About Town, Rebel, Cyber, Dubonnet, Sin, Ruby Woo

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 2

 

Sjaj za usne u dve boje – Shock-o-late (zlatno braon) i Pop Mode (boja šljive sa bronzanim sedefom)

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 3

 

Olovka za usne u 5 nijansi Currant (crna ribizla), Chestnut (kesten), Burgundy (boja crvenog vina), Brick (boja cigle), Nightmoth (plavičasto crna)

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 4

 

Lip Mix u tubi. Ovo je novi, i kako kažu, revolucionarni proizvod u tubi. Kremaste je strukture i služi za povezivanje i kombinovanje boja na usnama. Dostupan je u 3 boje – Black (crna), Crimson (tamno crvena) i Burgundy (boja vina).

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 5

 

Illamasqua Throb (otkucaji srca) kolekcija dekorative za Dan zaljubljenih

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 6

Jedna retro paleta šminke i lakova za nokte koja vraća pomalo stil 1920-ih. Krvavo crveni karmin i lak za nokte, obavezan crni i beli lak za kombinaciju kao iz nekog noir filma. Da je kojim slučajem živa maćeha iz Snežane i 7 patuljaka, ona bi sigurno koristila ovu kolekciju. Sastoji se iz intenzivnog crvenog sjaja za usne, crvenog ruža i tri laka za nokte: Throb (crveni), Load (kremasto beli) i Scorn (crni sa mat finišem).

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 7

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 8

 

Jill Stuart Valentine ljubavna kolekcija

Izuzetno ženstvena i romantična kolekcija, sva od roza boja. Baš za devojčice. Sastoji se iz 5 različitih mini lakova i tri nijanse sjaja za usne upakovanih u izuzetno kičaste bočice i kutijice. Sjajevi su posebno upakovani kao komadići čokolade u bajaderi u obliku srca, svaki sa po cirkonom na poklopcu.

Kolekcije šminke kreirane za Dan zaljubljenih 9jill stuart heart gloss trio

 

U kolekciji je i dodatna oprema, set turpija i ogledalaca u dve varijante dezena – Heart&Cupid i Love Key.

jil stuart valentine love collection makeup

 

Još jedno stvarno interesantno otkrovenje za mene je bilo i nova kolekcija šminke iz poznate modne kuće donjeg veša, Victoria’s Secret. Mnogo bih volela da isprobam nešto iz ove kolekcije pod nazivom Victoria’s Secret Love Me Wild Makeup Collection. Pogledajte trodelnu kolekciju na slikama ispod (rumenila, senke i ruževi), sve je zebrasto.

victorias secret love me wild bronzer blush

victorias secret love me wild makeup quads

victorias secret love me wild makeup collection

 

Iz Victoria’s Secret za Dan Zaljubljenih dolazi i novi parfem fantastičnog dizajna i privlačne reklame – Noir Love Me fragrance. Celokupna kolekcija je nazvana Sexy Little Things Noir Love Me collection, a sadrži još i sprej i losion za telo, sve sa mirisnim notama divljeg bobičastog voća, madagaskarske orhideje i mošusa. Nekako mi se njihov opis Dana zaljubljenih čini najbolji – Dan zaljubljenih je najseksipilniji praznik!

perfume noir love me victorias secret

victoria secret v day