lakovi

Evo još jedne, svakoj kremašici interesantne kozmetičke dosetke. Lak za nokte koji menja boju na suncu! Juuuuupiiiiiiii! Pretražujući nešto na net-u (opet!), nabazala sam na ovu interesantnu manikirsku inovaciju. Naime, postoji jedna firma u Nemačkoj, osnovana 2007. koja je počela da proizvodi lakove za nokte koji menjaju boju na suncu.

Ovaj lak za nokte može menjati boju u skladu sa količinom sunčevih zraka koji pogađaju vaše prstiće, a ulaskom u zatvorene prostorije, vraćaju se u prvobitno stanje. U ponudi su razne vrste i boje lakova – prozračni, sedefasti, mat i svetlucavi.
Ova nemačka firma ne spominje svoj naziv na posećenom sajtu, ali nude svoje proizvode drugim firmama koje žele da flaširaju proizvod i daju mu svoju etiketu. Ovde je link koji je ostavljen kao kontakt kojim se može doći do pomenutog proizvođača. Na stranom tržištu se već uveliko prodaju lakovi za nokte, za tzv. techno-ribe, koji su transparentni, ali sijaju pod UV lampama, ali ni jedan do sada nije menjao boju na dnevnoj svetlosti. Jedan od lakova za nokte koji će učiniti vaše nokte fluorescentno-zavodljivim je npr. La Femme UV reactive CLEAR Nail Polish koji košta 1.69 britanskih funti (čisto da znate).

blaze

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “UV Lak za nokte koji menja boje na suncu”

  1. Gost - Jaaako mi se ovo dopada, hocu ja te lakove!
  2. Gost - Kada ce to doci kod nas :cry: :sad:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.