Podizanje trepavica – Lash lift

Pre nedelju dana sam bila na tretmanu podizanja trepavica i vrlo sam zadovoljna efektom koji sam dobila. :D Imam guste ali kratke trepavice koje su prirodno spuštene i ravne. Tek kada se poprilično potrudim da lepo nanesem maskaru, trepavice dolaze do izražaja. Davno, u srednjoj školi sam uvijala trepavice sa onim ručnim uvijačem, ali sam tako često lomila trepavice, nisu bile jednako uvijene i nisam postizala lep izgled. Sada konačno imam lepo uvijene trepavice koje su još lepše kada se pojačaju maskarom.

Na fotografijama možete videti kako su izgledala moje trepavice pre i a kako sada posle tretmana.

podizanje-trepavica-pre-i-posle-tretmana

Na fotografiji levo se vidi kako mi je trepavica ravna i spuštena na spoljašnjem delu gornjeg kapka, zbog čega mi oči uvek deluju tužno.

Podizanje trepavica (Lash lift), poznat kao minival trepavica, predstavlja postupak hemijskog podizanja i uvijanja trepavica. Tretman je namenjen osobama koje imaju svetle i kratke ili spuštene trepavice. Tretman je naravno namenjen i za sve one koji žele da se reše maskare ili da olakšaju šminkanje. Uz ovaj postupak se radi farbanje trepavica, ali i hranjenje dlake keratinom. Procedura traje oko sat vremena i postupak je bezbolan. Nakon tretmana, u naredna 24h sata, trepavice se ne smeju kvasiti, niti ići u solarijum i saunu.

Efekat uvijenosti traje od 6 do 8 nedelja, dok efekat boje traje 4 nedelje. Tretman se može ponoviti posle 4-5 nedelja.

Laminacija obrva – Brow lift

Kada sam već bila na podizanju trepavica, uradila sam i laminaciju obrva. Ja imam prirodno sasvim ok obrve ali mi je laminacija obrva dala gustinu istih. Nekako su popunjenije, ali i sada mogu da ih češljam i da one zaista ostanu tako kako ih očešljam. Pre ovog tretmana je to bilo nemoguće, one same stoje kako one žele, a sada mogu da menjam i pravac dlakama, što mi je super promena. Dlaka deluje deplje i samim tim su obrve popunjenije pa nije potrebno da ih docrtavam.

Laminacija obrva je tretman za koji se opredeljuj veliki broj devojaka kako bi dovele obrve do perfekcije. Tretman ne menja drastično oblik i širinu obrva, već naglašava prirodne obrve i njihove prednosti, dok eliminiše manje nedostatke. Tretman laminacije obrva je potpuno bezbolan koji će učiniti da obrve izgledaju negovano i lepo. Farbanje obrva se radi po želji jer obrve ne bi trebale biti mnogo tamnije od boje kose kako bi se zadržao prirodni izgled.

Milica Milošević (@mili_lashandbrowlift_) • Instagram photos and videos

Efekat tretmana traje od 4 do 6 nedelja u zavisnosti od prirodne regeneracije dlake. Svaka dlaka je u različitoj fazi ciklusa rasta u trenutku kada se radi tretman. Obrve ne moraju uvek biti začešljane na gore, već nakon 24h od tretmana možete češljati obrve kako želite. Nakon tretmana u prvih 24h se obrve ne smeju kvasiti, niti da posećujete solarijum ili saunu.

Meni je ovo super promena jer nekako imam osećaj kada se našminkam da su mi oči lepše i veselije.

Ja sam moj tretman uradila kod drage mi Milice, a nju možete naći na Instagram nalogu @mili_lashandbrowlift_

Cena oba tretmana zajedno se kreće između 2000 i 3000 dinara. Ja sam moj tretman trepavica i obrva zajedno platila 2500 dinara.