man junkIntimna nega? Za žene, da – to je već odavno poznato! A za muškarce? E, to već nismo videli po našim parrfimerijama. Po svemu sudeći, biće i toga da se kupi. I uopšte nije loše. Pogledajte sliku, a ako vas više zanima o ovome, čitajte dalje.

Kozmetička firma Man Junk, osnovana 2007. je smućkala i pustila u prodaju svoj prvi proizvod – intimnu kupku za telo za muškarce Man Junk (Man Junk intimate body wash).

Ovaj kozmetički proizvod za muškarce je specijalno dizajniran da se nosi sa mužjačkim nagomilavanjem bakterija, naročito u intimnim delovima, neprijatnim mirisima, pa čak i iritacijama na koži. Ono čime se ovaj proizvod za intimnu negu izdvaja od ostalih kupki i gelova za tuširanje je činjenica da su ga dizajniirali muškarci za muškarce. Sadrži samo prirodne sastojke (tako se reklamira) – znate, koriste onaj izraz ‘organic’ koji oni vole da furaju. Kažu da je odličan protiv znojenja i neprijatnih mirisa izazvanih bakterijama. Man Junk-om biste popravili sveukupnu telesnu higijenu, a samim tim i zdravstveno stanje i samopouzdanje.

Ako vas interesuju koji su to ‘prirodni’ sastojci koje sadži Man Junk intimna kupka, evo liste sa njihovog oficijelnog website-a:

  • Totarol™, moćan anti-bakterijski biljni ekstrakt, poznat po svojim efektima protiv gram pozitivnih i gram negativnih bakterija
  • Ekstrakti drveta Malaleuka (vrsta eukaliptusa), poznati po svojim medicinskim svojstvima, uključujući antiseptička i antigljivična dejstva
  • Ulje Jojobe, još jedan aktivni sastojak koji ima ulogu vodootpornog agensa i potpomaže zaceljivanju
  • Aloe Vera koj pomaže u borbi protiv zapaljenja i ostavlja kožu mekom na dodir (ovo je, mislim, jako bitno 8-) )

Volela bih da vidim kako bi jedan ovakav proizvod prošao na domaćem tržištu i koja bi mu cena bila. U online prodaj on se može nabaviti za tričavih $25.