Sama pomisao na neku kremšicu bi osim nekog stereotipnog izgleda, naravno podrazumavala ne samo odredjeni koeficijent inteligencije, već i određeni stav vezano za život, a pogotovo za seks. Ja ću se na taj aspekt fokusirati.

Fizička dostupnost devojaka, a u ovom slučaju pod kremašicama možemo podrazumevati devojke koje jasno daju do znanja svoju fizičku dostupnost, je po meni super stvar. U stvari generalno ako se u mojoj glavi stvori misao da ću ja možda spavati sa nekom osobom, mažda čak i podsvesna misao, tog trenutka neki proces kreću da prolaze kroz moje telo i ja se na drugaciji način ophodim prema istoj, ali istovremeno osećam zadovoljstvo i u trenucima dok ta misao prolazi kroz mene.

Često se mi pitamo zašto se ribe oblače na izrazito izazovan način, pogotovo kada moraš da duže vremena provodiš u blizini neke izazovne osobe. Tange koje vire pri svakom saginjaju, izbačene sise od kojih ne mogu da se fokusiram kada pričam sa osobom i sve ostale veće ili manje sitnice koje kod muškaraca bude slična osećanja. Upravo osećanja i proces koji sam naveo da se dešava kod mene, je po mom mišljenju neka vrsta motiva za sve te stvari.

To je prirodno, životinjski ciklus muvanja i parenja i sveprisutnost tog osećaja.

Iskreno rečeno ja uživam u tome. Naravno dok je to u nekim granicama ukusa. Koji opet sami po sebi nisu definisani, već su više stvar nekog ličnog ukusa.

Vidim da se na ovom sajtu izlazi iz stereotipa kremašica, ali ako se čak i sa njim bavi ja nemam nista protiv.

Tako da drage moje kremašice, uživajte u svojoj fizičkoj slobodi, a i svi drugi bi trebalo . . .

Pisao za Kremasicu Markina!

avatar

Marko Ogost na Kremašici

Marko O
je autor teksta: Kremašice iz muškog ugla

Marko je naš drugar iz srednje škole i kada smo mu rekle za Kremašicu, ovaj tekst je proizašao kao njegova reakcija.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Kremašice iz muškog ugla”

  1. Mala - Simpaticno vidjenje kremasice. Doduse covek se ogradio da samo sa aspekta seksualnosti analizira kremasicu i to je ok. A proces koji krece kroz tvoje telo mr Markina dok razgovaras sa fizicki dostupnom devojkom si valjda vec apsolvirao do sad. Da ti ne crtam stvari jelte... Da, na ovom sajtu je izraz kremasica dobila novi smisao i Kremasica kao sajt ima za ciljnu grupu devojke koje imaju mnogo dimenzija izmedju ostalog i zato sto su seksualno osvestene. A verujem da bi vecina korisnica ovog sajta mogla da izazove onaj proces kod tebe i zakopcana do grla. No, da ne mislis da je moj komentar kakav feministicki atak na tvoj clanak ja ti dajem veliki plus iz prostog razloga sto si iskren i otvoren.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.