Kremašice iz muškog ugla 1Sama pomisao na neku kremšicu bi osim nekog stereotipnog izgleda, naravno podrazumavala ne samo odredjeni koeficijent inteligencije, već i određeni stav vezano za život, a pogotovo za seks. Ja ću se na taj aspekt fokusirati.

Fizička dostupnost devojaka, a u ovom slučaju pod kremašicama možemo podrazumevati devojke koje jasno daju do znanja svoju fizičku dostupnost, je po meni super stvar. U stvari generalno ako se u mojoj glavi stvori misao da ću ja možda spavati sa nekom osobom, mažda čak i podsvesna misao, tog trenutka neki proces kreću da prolaze kroz moje telo i ja se na drugaciji način ophodim prema istoj, ali istovremeno osećam zadovoljstvo i u trenucima dok ta misao prolazi kroz mene.

Često se mi pitamo zašto se ribe oblače na izrazito izazovan način, pogotovo kada moraš da duže vremena provodiš u blizini neke izazovne osobe. Tange koje vire pri svakom saginjaju, izbačene sise od kojih ne mogu da se fokusiram kada pričam sa osobom i sve ostale veće ili manje sitnice koje kod muškaraca bude slična osećanja. Upravo osećanja i proces koji sam naveo da se dešava kod mene, je po mom mišljenju neka vrsta motiva za sve te stvari.

To je prirodno, životinjski ciklus muvanja i parenja i sveprisutnost tog osećaja.

Iskreno rečeno ja uživam u tome. Naravno dok je to u nekim granicama ukusa. Koji opet sami po sebi nisu definisani, već su više stvar nekog ličnog ukusa.

Vidim da se na ovom sajtu izlazi iz stereotipa kremašica, ali ako se čak i sa njim bavi ja nemam nista protiv.

Tako da drage moje kremašice, uživajte u svojoj fizičkoj slobodi, a i svi drugi bi trebalo . . .

Pisao za Kremasicu Markina!