9
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
8.87
Ocena
Nivea for man COOL gel za tuširanje
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea for man
Naziv: COOL gel za tuširanje
Ostali podaci
Cena: 250 dinara - 2.5 eura
Zapremina: 200 ml
Nivea for man

Odakle meni ideja da testiram na sebi mušku kozmetiku, ustvari, odakle meni muški gel za tuširanje? E, pa ne, nisam se tuširala sa dečkom i nisam kupila muški gel. Stvar je u tome što imam u Kremašicinom timu jednu koleginicu koja redovno kupuje muške časopise, tj. CKM i FHM – te obožava. Ona kaže da su joj smešni i puni interesantnih i pametnih tekstova, a mi znamo da ih ona kupuje samo zbog onih zgođušnih manekena na poslednjim stranicama. Bilo kako bilo, uz avgustovski broj CKM-a (trebali su nas platiti zbog reklame) dobija se i kesica sa uzorkom Niveinog COOL gela za tuširanje koji se može koristiti i za pranje kose. Sadrži u sebi mentol, pa prilikom tuširanja ostavlja onaj osećaj hlađenja i svežine. Odlično miriše. Posle utrljavanja ovog gela za tuširanje u svoju kožu, osećala sam se kompletno osvežena i, pogađate – na muškarca! Dobro, nije to dugo trajalo… Iako na reklami piše da je  ovaj novi proizvod ostavlja “duži osećaj svežine”. Barem sam mirisala kao neki moderni muškarac, a ne kao oni do pre 30-ak godina, na tamo neki Brion. Znalo se nekada – kada te dohvati “pravi” muškarac, sveže obrijan i naćapkan braon Brionom, odma’ ima da osetiš prve znake PMS-a! Ova Niveina Cool linija proizvoda nudi nešto sasvim drugo. Oni kažu da je to za muškarce čiji je dan kao pravi akcioni film. Jest’ da ja nisam muškarac i da mi dani uopšte ne liče na akcione filmove, čak ni na one poluakcione sa Eddie Murphy-jem, ali mi se mnogo dopao ovaj gel za tuširanje.

Ako ne verujete meni, možete kupiti časopis i sami ga isprobati, a možete ga naći u prodavnicama za otprilike 200 dinara. Inače u kompletu sa ovim gelom idu i Nivein šampon za muškarce Cool Kick sa ekstraktima guarane i limete koji osvežava skalp i Nivea Aqua Cool dezodorans sa 24-časovnom zaštitom protiv znojenja. Svaki od ovih proizvoda košta između 200 i 250 dinara (2.5 eura) u domaćim parfimerijama.
E, da, zaboravila sam da napomenem da se jedan lik žalio na nekom blogu da je mentol iz ovog proizvoda izazvao veoma neprijatan osećaj i iritaciju na njegovim genitalijama, tačnije rečeno na njegovom skrotumu.

Sasvim pristojan gel za tuširanje koji je namenjen i za pranje kose.
Preporučujemo
Sastojci:
mentol
Pozitivno
  • hladi kožu
  • čisti
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 3,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Najnovije recenzije za maj i jun 2009 - Kremašica

    […] Top recenzije po oceni korisnika jer ima manje od 5 komenatara. Proizvod za muškarce za tuširanje Nivea Cool gel za tuširanje je izbio na visoko 8. mesto u Top recenzijama po oceni autora, dok je proizvod za čišćenje lica […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.