8
Kvalitet
10
Cena
5
Pakovanje
8.06
Ocena
Multiactiv 2u1 Mleko za čišćenje i tonik
Osnovni podaci
Kompanija: Multiactiv
Linija: Natural
Naziv: Natural Essentials 24 h 2u1 Mleko za čišćenje i tonik
Ostali podaci
Cena: oko 230 din (2,2 evra)
Zapremina: 200 ml
multiaktiv.com

Domaći proizvod, pa još bio na sniženju – super! Ovo mleko za čišćenje lica je proizvedeno u mom komšiluku, u Yuco Hemiji u Bačkom Jarku. Bočica ovog mleka od 200 ml koštala je 223 dinara (oko 2.2 evra) Na sajtu Multiactiv se može poručiti po ceni od 230 dinara. Nekako mi je uvek lepši osećaj da dam pare nekoj domaćoj firmi, pa makar ona bila tek u razvoju, nego tamo nekim Garnierima, Lorealima, Niveama, za proizvode koji su potpuno u rangu sa tim izvikanih marki, ili čak i bolji. Multiactiv nije baš firma od juče, a drago mi je da vidim i da ima nekih novih proizvoda.

Ovaj proizvod sadrži ekstrakte zelenog čaja, krastavca i ulje jojobe. Veoma mi je poznat miris krastavca koji ima ovo mleko. Kao da sam ga negde već nanjušila. Sadrži parfem, pa je to verovatno isti ili sličan onome koji sam ranije osetila u nekom mleku za telo, toniku ili antiperspirantu. Za mene je malo prejak ovaj veštački krastavičasti miris.

Mleko je baš lagano i vodenasto. Ostavlja prijatan i vlažan osećaj na licu. Kada se osuši, lice ostaje meko, a koža hidrirana. Dobro čisti kožu od prljavština i šminke. Polako, ali sigurno skinuće čak i vodootpornu maskaru. Meni se dopalo to što mi oči nisu reagovale burno i mogla sam lepo da ih istrljam vaticom namočenom ovim 2u1 proizvodom. Ako se umijete mlakom vodom posle čišćenja ovim proizvodom, koža je malo suvlja, tj. vraća se u prvobitno stanje.

Pored ovog proizvoda, Multiactiv kozmetika ima još 2 kreme u Natural liniji proizvoda: Natural Fresh 24h – hidratnatna krema za sve tipove kože sa ekstraktima zelenog čaja i krastavca sa UV filterima i Natural Balance 24h krema za sve tipove kože koja je obogaćena proteinom badema, uljem nevena, Shea buterom i vitaminom E.

Kažu da ove kreme usporavaju nastanak bora usled isušivanja kože.

Sve u svemu, ovo je jedan OK proizvod koji možete isprobati prilikom sledećeg odabira hidratantnog i nemasnog skidača šminke, ali vam verovatno neće spadati u omiljene. Za tu cenu je sasvim ispunio očekivanja, ali ne i premašio.

Sve u svemu, ovo je jedan OK proizvod koji možete isprobati prilikom sledećeg odabira hidratantnog i nemasnog skidača šminke, ali vam verovatno neće spadati u omiljene.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznati.
Pozitivno
  • Čišti kožu i osvežava,
  • Niska cena.
Negativno
  • Nešto jači miris,
  • Skromno pakovanje.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Multiactiv 2u1 Mleko za čišćenje i tonik”

  1. Wrnk - Planiram da uzmem njihovu hidratantnu kremu sa ekstraktima krastavca. >:)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.