Nagrada za pakovanje
6
Kvalitet
5
Cena
7
Pakovanje
5.87
Ocena
Nivea ALL-IN-1 Extra Deep Cleansing
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea
Naziv: ALL-IN-1 Extra Deep Cleansing
Ostali podaci
Cena: 600 din - 6 eura
Zapremina: 150 ml
Nivea

Ovo je sasvim ok proizvod ali ne pčekujte da će vam srediti bubuljice i da će odlično očistiti lice. Ali možete ga koristiti kao veoma prijatnu i lagu masku za lice. Pritom i redovnom upotrebom ne zateže kožu. Veoma je prijatnog mirisa.

Kupila sam ga u Lily prodavnici.

Blag je i može poslužiti kao maska za lice
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno

  • blag je

  • prijatan miris

  • ne zateže kožu lica posle pranja

Negativno

  • ne skida nečistoću sa lica onako kao piše na samom proizvodu

  • ne deluje mnogo pozitivno na bubuljice

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 5
Prosečna ocena: 6.20 od ukupno 10
Loading...
avatar

Rada Jankovićgost na Kremašici

Rada Janković
je autor teksta: Nivea ALL-IN-1 Extra Deep Cleansing

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Odgovori

2 komentara na "Nivea ALL-IN-1 Extra Deep Cleansing"

Obavesti me o
avatar
pipi
gost

Dobila sam uzorak u casopisu i iste veceri sam ga probala (kao masku). Jedina pozitivna strana je ta sto lice zaista ostane matirano jako dugo ! Ja sam ga koristila pre spavanje, i ceo dan sutra mi je lice bilo mat, a imam masnu kozu. 🙂 Losa strana je sto mi izgleda od toga izlaze sitne bubuljice po obrazima (a nisam ih imala)… Necu ovaj proizvod vise koristiti, ne bih da rizikujem.

pipi ratings for this post: pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5
dani
gost

Ja sam nedavno kupila ovaj proizvod i nisam baš zadovoljna, Slažem se sa “pipi” da koža ostaje duže vreme mat posle korišćenja istog ali i to da ne skida nečistoću sa lica kao ni ostatke šminke i pudera,a pojavljuje se i po koja bubuljica. Neću ga više kupiti sigurno,veoma loš kavalitet za ne baš zanemarljivu cenu. Možda je moje iskustvo samo zbog toga što meni ne odgovara kao i uostalom ostali Nivea proizvodi,ali to je samo moje iskutvo,možda će nekome odgovarati.

dani ratings for this post: dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4
wpDiscuz