9
Kvalitet
9
Cena
4
Pakovanje
8
Ocena
Vitaskin Mleko za čišćenje i tonik 2 u 1
Osnovni podaci
Kompanija: Krka kozmetika
Linija: Vitaskin
Naziv: Mleko za čišćenje i tonik 2 u 1
Ostali podaci
Cena: oko 350 din (oko 3,3 evra)
Zapremina: 200 ml
Krkina kozmetika

Evo jednog odličnog proizvoda sa ovih prostora koji i nema neku propratnu reklamnu kampanju, a svakako je zaslužuje.  Neće vas sa polica privući izgledom pakovanja, koje možete videti na slici gore. Pošto sam išla u kupovinu sa majkom, ona je odabrala Krkino Vitaskin mleko među gomilom onih novih i lepo izdizajniranih proizvoda za čišćenje i toniranje: Nivea, Garnier, Eucerin,… Mnogo je jeftinije, a ona je žena ipak old school. Ne da se prevariti.
Odmah sam ga isprobala, čim sam došla kući. Ovo je jedno malo žitkije mleko za skidanje šminke od onih standardnih. Blagog, ali veoma prijatnog mirisa. Nije masno, taman koliko da se fino razmazuje. Odlično uklanja šminku, a ako se ne umijete odmah posle skidanja šminke vaticom i ovim mlekom, lice je meko, hidrirano i lepo miriše. Ne ostaje onaj masan i neprijatan osećaj na koži.
Evo i šta za ovaj svoj proizvod kažu iz Krke na svom sajtu:
„Svakodnevno čišćenje lica je prvi korak ako želimo očuvati lijepu i zdravu kožu. Napravite taj korak s proizvodima za čišćenje lica Vitaskin. Ovi proizvodi s kože nježno i temeljito uklanjaju nečistoće i ostatke šminke, a pri tom je ne isušuju nego dodatno vlaže i primjereno njeguju.“
Ne preteruju nimalo, a sajt im je generalno vrlo dobro urađen, tj. meni se dopada.
Cena definitivno nije faktor koji će vas odbiti od ovog proizvoda. Štaviše, za ovako pristojan proivod, cena je i niža nego što je kod mnogih drugih proizvoda za skidanje šminke koji dodatno i neguju kožu. Košta nešto više od 300 dinara (3.5 eura) u mega marketima. Ne zaboravite da je ovo 2-u-1 proizvod.

Odlično uklanja šminku, a ako se ne umijete odmah posle skidanja šminke vaticom i ovim mlekom, lice je meko, hidrirano i lepo miriše. Ne ostaje onaj masan i neprijatan osećaj na koži.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznati.
Pozitivno
  • Uklanja šminku i nečistoće bez masnog osećaja,
  • Prijatno i blago miriše,
  • Jeftiniji je od većine proizvoda iz svoje kategorije.
Negativno
  • Skromno pakovanje.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 9,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.