Nagrada za pakovanje
9
Kvalitet
3
Cena
10
Pakovanje
7.22
Ocena
Avon Anew Clinical Line Corrector Treatment Tretman za lice
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Anew Clinical
Naziv: A-F 33 Tretman za lice
Ostali podaci
Cena: 1820 din (oko 20 eura)
Zapremina: 30 ml
Avon Srbija

Imam 56 godina i sve vrste bora, i one fine i one duboke. Odavno koristim Avon proizvode protiv bora iz Anew kolekcije, odgovarali su mi. Tu su bile razne varijante iz ANEW Clinical, ANEW Rejuvenate, ANEW Reversalist, ANEW Ultimate,…
Znam vrlo dobro da nijedna krema ne može “obrisati” bore, ali koža može biti u mnogo boljem stanju ako se redovno čisi i hidrira.
Ovaj tretman protiv bora sam dobila na poklon, a nisam ni znala da je u pitanju neka posebna nova tehnologija, nova formula. Neki Amino Fil. Onda sam na internetu naišla na ovo:

Najnoviji inovativni tretman, ANEW Clinical Pro Line, sadrži molekul A-F 33, nastao istraživanjem koje je nedavno svojim autorima donelo Nobelovu nagradu, a namenjen je ženama koje imaju fine linije ili duboke bore. Delotvornost A-F 33 potvrđuju kliničke studije kao i 100% žena koje su isprobale novu Clinical Pro Line liniju.
Tajna molekula A-F 33 je u sposobnosti održavanja nivoa kolagena koji utiče na elastičnost kože, zahvaljujući čemu koža izgleda mlađe. Žene koje su isprobale ovaj najnoviji Avon proizvod ne kriju svoje oduševljenje, ističući da imaju više samopouzdanja jer se osećaju mladoliko i lepo.

Koristim ovaj tretman već 3 nedelje ujutru i uveče i mogu reći da sam poprilično zadovoljna.
Na prvo isprobavanje ove kreme, odmah se primećuje njena izuzetna lagana tekstura. Uopšte nema osećaja da ste na lice naneli neku mazalicu ili bilo kakvu masnoću. Krema je upijena za nekoliko sekundi, a koža vrlo, vrlo glatka i nežna na dodir. Mirisa gotovo i nema.
Druga interesantna stvar je da je za jedan obraz potrebno istisnuti milimetar, dva kreme. Sadržaj ovog tretmana u veličini zrna graška je i više nego dovoljan za celu površinu lica. Brzo i lako se razmazuje i jako je izdašna. Ova činjenica je veoma važna, jer je pakovanje od 30 ml ove kreme poprilično skupo.
Lice mi deluje svežije, a čini mi se da se vide i neka mala poboljšanja kada su one sitnije linijice u pitanju. Avon u svojoj brošuri kaže da je 100% žena potvrdilo da se poboljšanja na koži vide nakon ovog tretmana.
Kada potrošim ovo pakovanje kreme, volela bih da nabavim novo, jer mi baš prija da je koristim, a mislim da će dugoročno gledano rezultati biti još bolji. Samo kad bi bila malo jeftinija…

Kada potrošim ovo pakovanje kreme, volela bih da nabavim novo, jer mi baš prija da je koristim, a mislim da će dugoročno gledano rezultati biti još bolji.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Izuzetno prijatan osećaj na koži,
  • Lagana je,
  • Lepo i praktično pakovanje,
  • Bolji je izgled kože.
Negativno
  • Visoka cena

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 8,50 od ukupno 10
Loading...
avatar

T.D.gost na Kremašici

T.D.
je autor teksta: Avon Anew Clinical Line Corrector Treatment Tretman za lice

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.