8
Kvalitet
10
Cena
5
Pakovanje
8.06
Ocena
Garnier Intensive Care Extra dry skin Hranljiva krema suvu kožu
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal group
Linija: Garnier Skin Naturals
Naziv: Intensive Care Extra dry skin Hranljiva krema suvu kožu
Ostali podaci
Cena: 380 din (oko 3,6 evra)
Zapremina: 200 ml
Garnier

Dugo sam izbegavala ovu kremu jer se reklamira kao hranljivi tretman za izuzetno suvu kožu (to je ona u crvenom pakovanju), a moja koža je normalnog do mešovitog tipa. Jednom prilikom, boraveći kod prijateljice, uzela sam malo ove kreme na prst i razmazala je po celom licu. Začudila sam se koliko je prijala na koži. Uopšte nije bila masna kako sam očekivala. Ostavila sam je na licu preko noći i bila sam veoma zadovoljna njenim učinkom i osećajem koji sam imala na licu. Lice nije bilo onako nauljeno i masno, nego meko i hidrirano. Sada imam svoju kutiju Garnier-ove kreme Intensive Care i koristim je već nekoliko nedelja, uglavnom kao noćnu kremu. Ne znam zašto piše da je ova krema namenjena baš izuzetno suvoj koži. Verovatno zato što ne je hidrira ne masteći je previše, čime bi izazvala još manje prirodnog lučenja masti kože.

Krema ima veoma karakterističan cvetni miris. Podsetio me je na onaj stari crveni Impuls dezedorans (ko je bio tinejdžer 90-ih godina prošlog veka, zna o čemu govorim), ali je naravno, mnogo blaži i prijatniji. Ova krema sadrži sve standardne sastojke koje ima svaka kvalitetnija krema – glicerin, mineralna ulja, maslinovo i avokadovo ulje, zatim ulja iz jezgra semena kajsije, semena grožđa i crne ribizle.

Krema je pakovana u veoma darežljivoj količini od 200 ml, s obzirom na to da je za jedno nanošenje na lice i vrat dovoljno dva puta u kremu umočiti jagodicu prsta. Sasvim je dobra i za grubu kožu peta, laktova i drugih delova tela.
Ova krema me je koštala 365 dinara u maloj provincijskoj parfimeriji.

Sasvim ok krema po veoma niskoj ceni.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni.
Pozitivno
  • Pruža olakšanje jako suvoj koži,
  • Hrani i neguje kožu lica i tela,
  • Veliko pakovanje.
Negativno
  • Malo jači miris

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Garnier Intensive Care Extra dry skin Hranljiva krema suvu kožu”

  1. Maki - potpisujem gore navedeno
  2. Jovana87kg - previse gusta i masna krema,nije dobra za redovnu negu,ali ja sam je koristila kad imam negde oziljak,od njega oziljak nestaje...kao da je dibidus regenerativna
  3. Sanja - Kupujem je, sigurno! Sve je tacno onako kako stoji u tekstu. I ja sam slucajno, boraveci kod tetke , jedno jutro nanela Garnier kremu na svoje lice... Bila sam odusevljena, i rezultatom, i mirisom! Meni miris nije smetao, jeste intezivniji, ali i prijatan!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.