Kremašicina nagrada
10
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
9.34
Ocena
Loreal Tonik za lice za normalnu i mešovitu kožu IDEAL-BALANCE
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal group
Linija: Dermo-Expertise
Naziv: Tonik za lice za normalnu i mešovitu kožu IDEAL-BALANCE
Ostali podaci
Cena: 413 din u Liliju (oko 3,9 evra)
Zapremina: 200 ml
Loreal Paris

U toku svoje novogodišnje kupovine, u velika kolica sa gomilom pića i grickalica, ubacila sam bočicu tonika za lice (kao, zamaskirala sam kozmetički proizvod i prošvercovala ga među hranom). Od tog 29. januara, koristim ga svakodnevno i veoma sam zadovoljna. Stigla sam da potrošim trećinu bočice od 200 ml, za koju sam platila oko 360 dinara.

Tečnost je prozirno plavičaste boje i miriše na neku voćno-lubeničastu kombinaciju, kao i ostali Dermo-Expertise proizvodi. Dopada mi se to što odmah po korišćenju osetno osvežava kožu i otklanja osećaj zatezanja kože posle umivanja nekim gelom za lice.

Namena ovog tonika je da ukloni preostale nečistoće sa površine kože, mrtve ćelije, tonizira kožu, daje koži sjaj i balansira masnoću. On vlaži suve delove kože, a skuplja pore na delovima na kojima je koža masnija. To znači ono IDEAL-BALANCE. Piše da sadrži Hydra-Claryl, koji bi trebao da omogući ovo balansirajuće dejstvo na masnoću kože lica.

Ja mislim da ovaj proizvod zaista sužava pore i osvežava kožu. Možda je malo skuplji od nekih drugih tonika za lice, ali za jedan L’oréal-ov proizvod, nije toliko strašno. Mislim da vredi, jer je zaista izdašan.

Ja mislim da ovaj proizvod zaista sužava pore i osvežava kožu. Možda je malo skuplji od nekih drugih tonika za lice, ali za jedan L’oréal-ov proizvod, nije toliko strašno.
Preporučujemo
Sastojci:
Water, alcohol denat, dipropylene glycol, glycerin, sodium, hydroxide, zinc gluconate, benzophenone-4, PEG-60 hydrogenated castor oil, laminaria saccharina extract, fragrance
Pozitivno
  • Prijatan osećaj prilikom  korišćenja,
  • Prijatan miris,
  • Sužava pore,
  • Odličan za mešoviti tip kože,
  • Sjajno pakovanje.
Negativno
  • Sadrži alkohol što može smetati suvoj koži

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 5,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Loreal Tonik za lice za normalnu i mešovitu kožu IDEAL-BALANCE”

  1. Ljubica - ne preporucam , previse alkohola
  2. Ana - Nista posebno.
  3. josipa - ja sam probala sve i svašta ali mogu reci da je ovaj proizvot doba..... sužava pore i koža mi se manje masti lice je glatko i ujednačava ten

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.