9
Kvalitet
6
Cena
7
Pakovanje
7.61
Ocena
Rosal Intui Osvežavajući tonik za lice
Osnovni podaci
Kompanija: Neva d.o.o.
Linija: Rosal Intui
Naziv: Osvežavajući tonik za lice
Ostali podaci
Cena: između 300 i 450 din
Zapremina: 200 ml
Atlantic.hr

Ovo je jedan odličan tonik za normalnu, mešovitu i masnu kožu. Meni se mnogo dopao čim sam ga prvi put upotrebila. Nekako imam poverenja u tonik kojim kada očistim lice, na vatici ostane vidljivi trag prljavštine i šminke. Upravo korišćenjem ovog tonika, imala sam utisak da mi je lice sasvim osveženo, očišćeno i dezinfikovano. Mislim da je odličan završetak skidanju šminke, a može se upotrebljavati svakodnevno za osvežavanje kože lica.

Sadrži prirodni ekstrakt hamamelisa (vrsta drveta – leska) pomoću kojeg se ovim tonikom sužavaju pore na licu, a koža tonizira. Kaže još na pakovanju i da se njime uravnotežava prirodna pH vrednost kože. Nemam pojma da li to radi, ali je meni upotrebom ovog tonika koža bila lepša i zdravija na izgled. Ono što se možda nekome ne bi dopalo kod ovog tonika je to što sadrži alkohol, pa malo isušuje kožu. Meni ovo nije smetalo, kao ni malo oštriji cvetni miris koji ima ovaj proizvod.

Cena? Svi proizvodi ove linije, Intui Rosal, hrvatske kozmetičke firme Neva koštaju između 27 i 39 hrvatskih kn, što će reći između 290 i 420 dinara. Ja mislim da to nije skupo…

Mislim da je odličan završetak skidanju šminke, a može se upotrebljavati svakodnevno za osvežavanje kože lica.
Preporučujemo
Sastojci:
ekstrakt hamamelisa, alkohol
Pozitivno
  • Za sve tipove kože,
  • Odlično čisti lice.
Negativno
  • Sadrži alkohol koji može isušiti kožu.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Rosal Intui Osvežavajući tonik za lice”

  1. Ime - m

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.