Naslovna » Nega usana » Labello Light Kiss balsam za usne
thumb_down
Kompanija
Beiersdorf
Linija
Labello
Cena
245 din (oko 2,3 evra)

*Cena je informativnog karaktera

Zapremina
10 ml
thumb_down
Kompanija
Beiersdorf
Linija
Labello
Cena
245 din (oko 2,3 evra)
*Cena je informativnog karaktera
Zapremina
10 ml
Autor:

Labello Light Kiss balsam za usne

Ovo je jedna izuzetno lagana mazalica za usne, jako finog, diskretnog mirisa. Nisam baš sigurna da mi se dopada nova forma pakovanja u kutijici, jer ovako moram umakati prste u kutijicu.
Izašao novi Labello! Eh, kada sam bila poslednji put u apoteci i ušmekala ovo novo pakovanje Labella, morala sam da ga kupim i odma’, na licu mesta da ga otpakujem i namackam se. Kada zima pritisne, pa vas uhvati kijavica i začepljen nos (kao mene sada), nežna koža na usnama se suši brzinom svetlosti!
Ovo je jedna izuzetno lagana mazalica za usne, jako finog, diskretnog mirisa. Nisam baš sigurna da mi se dopada nova forma pakovanja u kutijici, jer ovako moram umakati prste čim se mast dovoljno istroši da ne mogu naneti Labello direktno na usne. Sa prstiju se mogu preneti bakterije u kutijicu. Međutim, pakovanje sadrži 10 ml, što je znatno veća zapremina od onog standardnog.
Inače, ovaj novi Labello zaista opravdava svoj naziv – Light Kiss. Koliko god se mazali, na usnama će vam ostati samo tanak sloj, više hidratantne nego masne, Labello mazalice. Na usnama ostaje malo sjaja, više nego posle mazanja klasičnim Labello stikovima, ali diskretno i manje nego sa nekim tečnim sjajem.
Ovaj Labello sadrži ekstrakte lotosa i bademovog ulja. Meni se mnogo dopao miris i osećaj na usnama posle mazanja ovim novim Light Kiss Labellom, ali nisam sigurna da bi on pomogao u slučaju jako oštećenih i suvih usana. U svakom slučaju, možete ga slobodno mazati koliko hoćete, jer nikada nećete imati osećaj debelog sloja masnoće i zaštitnog filma na usnama.
Kao i kod svakog novog proizvoda, cena nije baš privlačna, a u slučaju Labello Light Kiss-a, mene je uskratila za impozantnih 230 dinara.
Ako niste već posetili sajt Labello – Niko ne ljubi bolje, uradite to, bićete prijatno iznenađeni.

Izašao novi Labello! Eh, kada sam bila poslednji put u apoteci i ušmekala ovo novo pakovanje Labella, morala sam da ga kupim i odma’, na licu mesta da ga otpakujem i namackam se. Kada zima pritisne, pa vas uhvati kijavica i začepljen nos (kao mene sada), nežna koža na usnama se suši brzinom svetlosti! Ovo je jedna izuzetno lagana mazalica za usne, jako finog, diskretnog mirisa. Nisam baš sigurna da mi se dopada nova forma pakovanja u kutijici, jer ovako moram umakati prste čim se mast dovoljno istroši da ne mogu naneti Labello direktno na usne. Sa prstiju se mogu preneti bakterije u kutijicu. Međutim, pakovanje sadrži 10 ml, što je znatno veća zapremina od onog standardnog.Inače, ovaj novi Labello zaista opravdava svoj naziv – Light Kiss. Koliko god se mazali, na usnama će vam ostati samo tanak sloj, više hidratantne nego masne, Labello mazalice. Na usnama ostaje malo sjaja, više nego posle mazanja klasičnim Labello stikovima, ali diskretno i manje nego sa nekim tečnim sjajem. Ovaj Labello sadrži ekstrakte lotosa i bademovog ulja. Meni se mnogo dopao miris i osećaj na usnama posle mazanja ovim novim Light Kiss Labellom, ali nisam sigurna da bi on pomogao u slučaju jako oštećenih i suvih usana. U svakom slučaju, možete ga slobodno mazati koliko hoćete, jer nikada nećete imati osećaj debelog sloja masnoće i zaštitnog filma na usnama.Kao i kod svakog novog proizvoda, cena nije baš privlačna, a u slučaju Labello Light Kiss-a, mene je uskratila za impozantnih 230 dinara.Ako niste već posetili sajt Labello – Niko ne ljubi bolje, uradite to, bićete prijatno iznenađeni.

Pozitivno
  • Fini, diskretan miris,
  • Hidriranje bez masnoća.
Negativno
  • Pakovanje zbog kojeg morate prstima nanositi mast.
Sastojci
Trenutno nedostupni.

Kremasica.com nije online prodavnica.

Recenzija je lično iskustvo autora nakon testiranja proizvoda i informativnog je karaktera.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi predavač i prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Po zanimanju Product Owner. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

thumb_down
Kompanija
Beiersdorf
Linija
Labello
Cena
245 din (oko 2,3 evra)
*Cena je informativnog karaktera
Zapremina
10 ml
Pozitivno
  • Fini, diskretan miris,
  • Hidriranje bez masnoća.
Negativno
  • Pakovanje zbog kojeg morate prstima nanositi mast.
Sastojci
Trenutno nedostupni.

Kremasica.com nije online prodavnica.

Recenzija je lično iskustvo autora nakon testiranja proizvoda i informativnog je karaktera.

Komentari

Image of Milica Milica

Ja ne volim takva pakovanja labello, te kao grozdjane masti, pa moram prst da guram. Nije prakticno.

reply Odgovori
Image of Bojana Bojana

Jeste malo nezgodno pakovanje,ali je tako prijatan i lagan kada ga namazete...

reply Odgovori
Image of Enchy Enchy

PA,IMALA SAM JA TO LABELLO,A IMAM GA I JOS ,JER GA VISE I NE KORISTIM! U POCETKU JE BILO SUPERISIMO,A ONDA JE POSTALO LJIGAVO,MA FUUUUJ,TAKO DA.....PIX....

reply Odgovori

Ostavite komentar

Vaš komentar će biti pregledan ukoliko je potrebno.