9
Kvalitet
8
Cena
4
Pakovanje
7.67
Ocena
Labello Light Kiss balsam za usne
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Labello
Naziv: Light Kiss
Ostali podaci
Cena: 245 din (oko 2,3 evra)
Zapremina: 10 ml
Labello.com (globalni sajt)
Izašao novi Labello! Eh, kada sam bila poslednji put u apoteci i ušmekala ovo novo pakovanje Labella, morala sam da ga kupim i odma’, na licu mesta da ga otpakujem i namackam se. Kada zima pritisne, pa vas uhvati kijavica i začepljen nos (kao mene sada), nežna koža na usnama se suši brzinom svetlosti!
Ovo je jedna izuzetno lagana mazalica za usne, jako finog, diskretnog mirisa. Nisam baš sigurna da mi se dopada nova forma pakovanja u kutijici, jer ovako moram umakati prste čim se mast dovoljno istroši da ne mogu naneti Labello direktno na usne. Sa prstiju se mogu preneti bakterije u kutijicu. Međutim, pakovanje sadrži 10 ml, što je znatno veća zapremina od onog standardnog.
Inače, ovaj novi Labello zaista opravdava svoj naziv – Light Kiss. Koliko god se mazali, na usnama će vam ostati samo tanak sloj, više hidratantne nego masne, Labello mazalice. Na usnama ostaje malo sjaja, više nego posle mazanja klasičnim Labello stikovima, ali diskretno i manje nego sa nekim tečnim sjajem.
Ovaj Labello sadrži ekstrakte lotosa i bademovog ulja. Meni se mnogo dopao miris i osećaj na usnama posle mazanja ovim novim Light Kiss Labellom, ali nisam sigurna da bi on pomogao u slučaju jako oštećenih i suvih usana. U svakom slučaju, možete ga slobodno mazati koliko hoćete, jer nikada nećete imati osećaj debelog sloja masnoće i zaštitnog filma na usnama.
Kao i kod svakog novog proizvoda, cena nije baš privlačna, a u slučaju Labello Light Kiss-a, mene je uskratila za impozantnih 230 dinara.
Ako niste već posetili sajt Labello – Niko ne ljubi bolje, uradite to, bićete prijatno iznenađeni.

Izašao novi Labello! Eh, kada sam bila poslednji put u apoteci i ušmekala ovo novo pakovanje Labella, morala sam da ga kupim i odma’, na licu mesta da ga otpakujem i namackam se. Kada zima pritisne, pa vas uhvati kijavica i začepljen nos (kao mene sada), nežna koža na usnama se suši brzinom svetlosti! Ovo je jedna izuzetno lagana mazalica za usne, jako finog, diskretnog mirisa. Nisam baš sigurna da mi se dopada nova forma pakovanja u kutijici, jer ovako moram umakati prste čim se mast dovoljno istroši da ne mogu naneti Labello direktno na usne. Sa prstiju se mogu preneti bakterije u kutijicu. Međutim, pakovanje sadrži 10 ml, što je znatno veća zapremina od onog standardnog.Inače, ovaj novi Labello zaista opravdava svoj naziv – Light Kiss. Koliko god se mazali, na usnama će vam ostati samo tanak sloj, više hidratantne nego masne, Labello mazalice. Na usnama ostaje malo sjaja, više nego posle mazanja klasičnim Labello stikovima, ali diskretno i manje nego sa nekim tečnim sjajem. Ovaj Labello sadrži ekstrakte lotosa i bademovog ulja. Meni se mnogo dopao miris i osećaj na usnama posle mazanja ovim novim Light Kiss Labellom, ali nisam sigurna da bi on pomogao u slučaju jako oštećenih i suvih usana. U svakom slučaju, možete ga slobodno mazati koliko hoćete, jer nikada nećete imati osećaj debelog sloja masnoće i zaštitnog filma na usnama.Kao i kod svakog novog proizvoda, cena nije baš privlačna, a u slučaju Labello Light Kiss-a, mene je uskratila za impozantnih 230 dinara.Ako niste već posetili sajt Labello – Niko ne ljubi bolje, uradite to, bićete prijatno iznenađeni.

Ovo je jedna izuzetno lagana mazalica za usne, jako finog, diskretnog mirisa. Nisam baš sigurna da mi se dopada nova forma pakovanja u kutijici, jer ovako moram umakati prste u kutijicu.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni.
Pozitivno
  • Fini, diskretan miris,
  • Hidriranje bez masnoća.
Negativno
  • Pakovanje zbog kojeg morate prstima nanositi mast.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 7,25 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Labello Light Kiss balsam za usne”

  1. Milica - Ja ne volim takva pakovanja labello, te kao grozdjane masti, pa moram prst da guram. Nije prakticno.
  2. Bojana - Jeste malo nezgodno pakovanje,ali je tako prijatan i lagan kada ga namazete...
  3. Enchy - PA,IMALA SAM JA TO LABELLO,A IMAM GA I JOS ,JER GA VISE I NE KORISTIM! U POCETKU JE BILO SUPERISIMO,A ONDA JE POSTALO LJIGAVO,MA FUUUUJ,TAKO DA.....PIX....

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.