Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
3
Cena
10
Pakovanje
7.69
Ocena
Labello Stik za usne – Med Protection
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Labello
Naziv: Stik za usne – Med Protection
Ostali podaci
Cena: 240 din (oko 2,3 evra)
Zapremina: 4.8 gr
Labello.com (globalni sajt)

Ovo je moj omiljeni Labello stik, pored onog zelenog sa kamilicom, za osetljivu kožu usana. Ovo je tzv. medicinski Labello. Ranije je bio da se kupi i neki u totalno istom pakovanju, osim što je na njemu pisalo Med Repair. Znate tu reklamu? Kao, ženska stoji pred ulaznim vratima i zvoni. U istom trenutku skonta da su joj usne ispucale, brzo vadi Labello Med Repair i maže na usne. Samo tri sekunde kasnije, tip otvara vrata i upućuje joj strasan poljubac. Njene usne su, naravno, stigle da omekšaju i zaleče se u međuvremenu zahvaljujući ovom Labellu. Mnogo mi je odgovarao taj i čini mi se da reklama nije bila daleko od istine, jer je vreme delovanja bilo izuzetno kratko. Mislim da je i ovaj, Med Protection, potpuno isti onom, jedino se razlikuje u toj jednoj reči u nazivu. Isti stik, samo drugo pakovanje!

Nema potrebe da vam pričam o kvalitetu Labello proizvoda, to već i sami znate – dobro je i provereno. Konkretno ovaj preporučujem jer ima visoko efektivnu formulu sa koži svojstvenim hidraminom i ekstrakte semena grožđa. Eto, zato s to nekad zvala grožđena mast. Štiti usne od uticaja hladnoće i sunca, valjda bi to trebalo da znači ono “Protection” u nazivu.

Ovaj Labello stik je među najskupljim i košta oko 240 dinara. Jedino je skuplji od njega onaj protiv bora oko usana. Sada su Labello Med proizvodi pod markom Labello Nivea, samo da znate.

Jedan od mojih omiljenih Labello stikova - pruža negu i zaštitu.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Polydecene, paraffin, petrolatum, ceresin, cyclomethicone, isopropyl palmitate, copernicia cerifera, synthetic beeswax, lanolin alcohol, bisabolol, calendula officinalis, chamomilla recutita, melissa officinalis, caprylic/capric triglyceride, parfum, c.i. 11920, 61565.
Pozitivno
  • Neguje usne i čini ih mekim i nežnim
  • Štiti usne od sušenja i pucanja na hladnoći
  • Ima ga svuda u prodaji
Negativno
  • Visoka cena u odnosu na druge proizvode iste namene

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 5
Prosečna ocena: 8,60 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Labello Stik za usne – Med Protection”

  1. Wrnk - Potpuno se slažem sa autorom recenzije. Ovo je definitivno najbolji Labello! :)))
  2. Mina - Naravno da se slazem sa tim da je najbolji , a posebno jer, posedujem oba Labello,od kamilice i ovaj koji nam preporucujete.. Ok. izbor svakako nam je neophodan.. :)))
  3. Enchy - E,TO JOS NISAM PROBALA.....STO NE ZNACI DA NECU! =]
  4. jelena - Najbolji je!
  5. mackica - dobar je :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.