5
Kvalitet
4
Cena
9
Pakovanje
5.47
Ocena
Garnier Pure Active Tretman za ciljno odstranjivanje bubuljica – Pimple Releaf cooling roll-on
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Garnier Pure
Naziv: Active Tretman za ciljno odstranjivanje bubuljica - Pimple Releaf cooling roll-on
Ostali podaci
Cena: 650 din (oko 6,1 evra)
Zapremina: 15 ml
Garnier Pure

Evo testirala sam još jedan proizvod iz linije Garnier Pure. Radi se reklamiranom roll-onu za ciljano uklanjanje bubuljica. Proizvod je namenjen prblematičnoj koži koja je sklona bubuljicama. Kada sam kupovala proizvod razmišljala sam da li da uzmem roll-on ili da uzmem takođe iz linije Garnier Pure one vatice koje sam već testirala i zaista rade. Cena oba proizvoda je ista – 600 dinara ili 6 eura.

Ovaj proizvod se nanosi na crvenilo i bubuljice na licu, sadrži 2% salicilnu kiselinu i alkohol, takođe sadrži i kako ga oni nazivaju Herbarepair kompleks koji navodno pomaže koži u bržem obnavljanju. Čitajući sastojke na poleđini kutiji primetila sam da proizvod sadrži kamfor i mentol koji su poznati sastojci proizvoda za bubuljice za sprečavanje razvijanja mikroorganizama na koži i daju osećaj hlađenja. Takođe sadrži malčice i zinc gluconate koji je takođe dobar za sprečavanje akni – suzbijanje bakterija. Po sastojcima proizvod bi trebao biti odličan. Ali malo me je razočarao. Proizvod isušuje kožu i to je to.
Bubuljice se veoma sporo uklanjaju, i proizvod je manje efikasan od Garnier Pure vatica koje su natopljene u tečnost veoma sličnog sadržaja i namene. Vatice imaju veću koncentraciju salicilne kiseline i zinka i ne sadrži alkohol. Ali možda je baš poenta u tim vaticama kojima celo lice prebrišeš i očistiš nečistoće sa lica dok sa ovim rolonom tretiramo samo malu površinu ugrožene kože. Pogledajte recenziju za Garnier Pure vatice.

Tako da ja ne preporučujem ovaj proizvod, za iste pare možete kupiti iz iste linije vatice. Inače pakovanje ovog proizvoda je veoma simpatično i atraktivno sa tom srebrnom kuglicom. Ono što je dobro kod ovog proizvoda je da ga možete koristiti preko celog dana jer je u pitanju prozirna tečnost koja ne smeta na licu i divno miriše na mentu.

Nisam zadovoljna efektom proizvoda.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Salicilna kiselina 2%, alkohol, zinc gluconate, mentol, kamfor
Pozitivno
  • Isušuje bubuljice,
  • Nevidljiv na licu,
  • Kratka lista relativno neškodljivih sastojaka.
Negativno
  • Nije nešto efikasan,
  • Skup je,
  • Postoje bolji proizvodi protiv bubuljica.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 9
Prosečna ocena: 7,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Garnier Pure Active Tretman za ciljno odstranjivanje bubuljica – Pimple Releaf cooling roll-on”

  1. Cvecka - Fenomenalan proizvod. Sve pohvale za njega. :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.