Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
9.34
Ocena
Mac Fix+ aqua-spritz sprej za lice
Osnovni podaci
Kompanija: MAC Cosmetics
Linija: MAC Fix
Naziv: Mac Fix+ aqua-spritz sprej za lice
Ostali podaci
Cena: 18 $
Zapremina: 100 ml
MAC Cosmetics

Dok sam jurila kroz razne američke i evropske forume tragajući za raznim kozmetičkim proizvodima, naišla sam na dosta tema o Mac Fix+, kažu da osvežava kožu, umiruje crvenilo kože, može da se koristi pre ili posle pudera, može da se koristi sa senkama, da budu više pigmentisane kada ih nanosite, a isto i za osveženje kože…
Čitajući pohvale mesecima odlučila sam da dođem do tog proizvoda, uz dosta muke i natezanja sa našim carinicima došla sam do ovog proizvoda.

Prvo što sam uradila je, izvukla sam ga iz kutije, odmah sam se oduševila veličinom pakovanja, da pisalo je na sajtu da je 100ml, ali obično bude veće pakovanje, duplo dno… A na kraju dobijete malo proizvoda…
Elem, da se vratim na temu, dok sam išla kolima do kuće, napolju je bilo oko 30-ak stepeni, nisam imala trunku šminke na sebi i odlucila sam da malo špricnem da vidim da li osvežava kao što su pričali, dva šprica su bila dovoljna za celo lice i deo dekoltea, par sekundi kasnije uvidela sam da mi je lice nekako lepljivo. Čim sam dosla kući odmah sam oprala lice, i zakačila se na internet da vidim o čemu se radi, svi toliko hvale ovaj proizvod,a nemoguće je da sam posle toliko muke da dođem do njega dobila ‘lošu bačvu’.

Par sati kasnije zaređali su se komentari, i svi sa istim pitanjem ‘u kojoj razdaljini od lica si držala bocu?’, začuđenja tim pitanjem, rekla sam da sam držala oko 10cm od lica, na sta šu mi odmah odgovorili da bocu držim 20-30 cm od lica, jer je veći postotak glicerina nego vode u Fix+u, a glicerin čini lice lepljvim.

Rešila sam da opet probam, da vidim da li ima razlike u toj daljini kao što su rekli, i gle čuda, lice mi je upilo za par sekundi sve, koža je postala sjajnija, ne masna, ne uljana, ne lepljiva već prirodno sjajna i imala sam osećaj opuštenosti kože lica, a crvenilo oko nosa i na obrazima je počelo da nestaje.

Od tog dana do danas, skoro 6 meseci kasnije, ja se ne odvajam od ovog proizvoda, uskoro završavam bocu, i spremam se psihički za cimanje sa carinom, ali mislim da je vredno toga.

Probala sam sve što su rekli da radi, i zaista radi.
*Poprskajte Mac Fix+ na lice pre ili posle stavljanja pudera, i neće vam lice delovati brašnjavo niti će vam lice biti previše mat, kao što neki puderi to čine, imaće prirodan odsjaj.
*Možete i malo da poprskate na zadnji deo ruke, četkicom prođite kroz senku, utapkajte 1-2 puta četkicu u Fix+ da biste dobili življu/jaču boju senke. (Ali nemojte posle opet četkicu u senku, već prvo operite/osušite četkicu da vam se ne bi bakterije razvijale u vlažnoj senci. Ako ipak pokvasite senku, ostavite je da se otvori na vazduhu, nemojte je zatvarati)
*Mozete kupiti manji raspršivač, presuti deo u njega i mozete svoj novi mini Fix+ nositi u torbi svuda sa vama za osveženje kože, pogotovo leti kad se topite na suncu ili u prevozu ;)
Pakovanje – 100ml
Cena $18 ili 1.240 Dinara. (dok stigne do srbije i prođe carinu (ako vam ne ukradu kao meni par puta) cena moze da pređe i preko 3.000 Dinara zbog raznih taksi !!!

Ako možete da nabavite kozmetiku iz inostranstva, isprobajte ovaj sprej i bićete jako zadovoljni ako ga budete pravilno koristili.
Preporučujemo
Sastojci:
Voda, glicerin, voćni ekstrat krastavca, kofein, pantenol, chamomilla camellia leaf extract, tocophryl acetate, hydrogenated castor oil, fragrance.
Pozitivno
  • Proizvod zaista služi svakoj navedenoj nameni,
  • Ima kratku listu uglavnom neškodljivih sastojaka,
  • Izdašna je količina u pakovanju.
Negativno
  • Proizvoda nema u Srbiji,
  • Komplikovano ga je nabaviti,
  • Postoji plagijat ovog proizvoda na tržištu.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...
avatar

Majchigost na Kremašici

Majchi
je autor teksta: Mac Fix+ aqua-spritz sprej za lice

Majchi je prava Kremašica i obožava MAC kozmetiku. Samo dok pročitate ovu recenziju, možete shvatiti koliko ona poštuje kvalitetnu kozmetiku.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Mac Fix+ aqua-spritz sprej za lice”

  1. Majchi - Joj kako ste me obradovali sto ste objavili moju recenziju, nisam ni ocekivala !!! <3
  2. Mala - Ova desetka koju sam dala je ocena recenzije a ne proizvoda pošto isti nisam koristila. Majchi, naravno da su Kremasice objavile tvoju recenziju obzirom da je jedna od najiscrpnijih na sajtu a i obzirom da si se pošteno pomučila da dodješ do ovog proizvoda. Respect za pravu Kremašicu! :))))
  3. Wonderland - Gde ima da se kupi?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.