9
Kvalitet
9
Cena
2
Pakovanje
7.6
Ocena
Avon Anew Reversalist Renewal Foaming Cleanser Obnavljajuće penasto sredstvo za umivanje
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Anew Reversalist
Naziv: Obnavljajuće penasto sredstvo za umivanje
Ostali podaci
Cena: 370 dinara *na sniženju (inače oko 5 evra)
Zapremina: 125 ml
Avon Srbija

Imam 55 godina i već odavno imam vidljive bore oko očiju i usana. Takođe, odavno koristim razne dnevne i noćne kreme za zatezanje i podmlađivanje, tonike i serume raznih proizvođača i različitih marki. Neke su bile jeftine, a neke veoma skupe. Nijedan od proizvoda nije učinio neko čudo, a kozmetiku za lice koju sam isprobala delim na onu koje mi je izuzetno prijala i na onu koju više nikad neću kupiti.

Generalno, dopada mi se Avonova Anew kolekcija. Prija mi i odlično miriše. Naravno, ne držim se isključivo ove marke, ali njihovi proizvodi nisu jako skupi, a odgovaraju mojoj koži i mom dnevnom režimu čišćenja i nege lica.

Avon ovaj proizvod reklamira kao 35+ sredstvo za umerene znake starenja – duboke bore, depigmentaciju, opuštenu kožu. Kažu da je hidratantno, penušavo sredstvo za čišćenje, formulisano sa Activinol tehnologijom uklanja nečistoću i višak masnoće sa lica. Kažu da je od njega koža meka i glatka.

Ova penasta gel krema za umivanje je sjajna za svakodnevnu upotrebu. Nanosim je svako veče na vlažno lice, a zatim sperem mlakom vodom. Skida dobro nečistoće i ostatke šminke. Pomalo isuši i zategne kožu, mada meni to odgovara, jer imam masnije lice. Prija mi ovakvo osveženje. Ipak, uz ovaj proizvod za umivanje, potreban mi je i piling za lice, koji uradim jednom nedeljno.

Tuba sadrži 125 ml guste kreme koja peni tek u kontaktu sa vodom. Ova uba košta trenutno 370 dinara na sniženju, a inače košta 550 dinara. Zaista nije skupo za proizvod za zrelu kožu.

Pakovanje lepo izgleda, ali je nekvalitetno, jer posle određenog vremena poklopac pukne i ne može da se zatvori. To je nezgodno, jer je tada tuba ne može stajati na poklopcu, a i preoizvod je u stalnom kontaktu sa vazduhom i suši se. O ovom problemu sa poklopcem sam čula i od drugih ljudi koji su isprobali ovaj proizvod.

Ova penasta gel krema za umivanje je sjajna za svakodnevnu upotrebu, dobro skida nečistoće i ostatke šminke i pomalo isuši i zategne kožu.
Preporučujemo
Sastojci:
Water/Eau, Stearic Acid, Glycerin, PEG-6, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Amorphophallus Campanulatus Rhizome/Root Extract, Dilauryl Thiodipropionate, Punica Granatum Fruit Juice, Sesbania Grandiflora Flower Extract, Palmitoyl Lysyl Aminovaleroyl Lysine, Glycol Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Myristoyl Glutamate, Stearamide Amp, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance
Pozitivno
  • Nije skup,
  • Lepo miriše,
  • Dobro čisti kožu.
Negativno
  • Pakovanje jako lošeg kvaliteta,
  • Može isušiti kožu.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.