Nagrada za kvalitet
9
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
8.87
Ocena
Adidas for women antiperspirant
Osnovni podaci
Kompanija: Adidas
Linija: Adidas for women
Naziv: Antiperspirant Fresh
Ostali podaci
Cena: 250 din - 2.3 evra
Zapremina: 150 ml
Adidas

Evo ga jedan antiperspirant sa kojim sam bila izuzetno zadovoljna. Ovaj dezodorans ne ostavlja bele tragove na odeći i ne sadrži alkohol. Kažu da je još ph neutralan. Miris je veoma osvežavajuć što mi se baš dopadalo i mogu da potvrdim da odlično održava svežinu tela. Nije kao neki antipersiranti sa kojima se osećam vlažna ispod pazuha.

adidas-antiperspirantadidas-antiperspirant

Super je upakovan, baš fino, sportski u bočicu od 150 ml i cena mu je bila zaista prosečna kao oko 250 dinara ili 2.5 eura.

Kupila bih ga opet i preporučujem ga svima koji žele suv osećaj, bez belih tragova i osvežavajući miris. Odličan je za leto i za sportiste.

Kupila bih ga opet i preporučujem ga svima koji žele suv osećaj, bez belih tragova i osvežavajući miris. Odličan je za leto i za sportiste.
Preporučujemo
Sastojci:
Aktivni sastojak:Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY 18%. Neaktivni sastojci: Cyclopentasiloxane, Stearyl Alcohol, Hydrogenated Polydecene, Hydrogenated Castor Oil, Fragrance, Caesalpinia Spinosa Gum, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Sucrose Stearate, Silica, Cotton Powder - Gossypium Herbaceum
Pozitivno
  • Ne ostavlja bele tragove
  • Osvežava
  • Ne sadrži alkohol
  • Ne ostavlja vlažan osećaj ispod pazuha
Negativno
  • Sadrži aluminijum...

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 4,50 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Adidas for women antiperspirant”

  1. Sara - nista posebno , za tu cenu se mogu pronaci mnogo bolji dezedoransi od marke Balea u DM-u
  2. Sanja - Antiperspirant je NO NO! Drage moje dame, ako ne zelite rak dojke nemojte koristiti antiperspirante bilo koje vrste. Naucno je dokazano, a i svaki lekar ce vam potvditi da je jedan od glavnih uzrocnika tumora na dojci upravo antiperspirant, jer se sprecavanjem znojenja stetne materije zadrzavaju u telu. Odrzavajte licnu higijenu i ovakvi proizvodi vam nece ni trebati. Svaki obican dezodorans je ok, ali antiperspirant NIKAKO.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.