9
Kvalitet
10
Cena
6
Pakovanje
8.73
Ocena
B.U. In action Anti-perspirant Fresh Vibe
Osnovni podaci
Kompanija: Sarantis
Linija: B. U. in action
Naziv: Anti-perspirant Fresh Vibe
Ostali podaci
Cena: oko 180 dinara (1.7 evra)
Zapremina: 150 ml
www.sarantis.rs

Izašla je nova kolekcija antiperspiranata od grčkog proizvođača kozmetike Sarantis – BU in action.

Piše da pruža 24-časovnu zaštitu i da ima dugotrajan miris. Obećani efekti ovog antiperspiransa jakog mirisa nisu izostali. Stvarno je dobar, a miris se zadržava na koži i odeći i duže od 24 sata.

Postoji četiri mirisa u ovoj kolekciji: Tender Touch (roza, sa voćnim, drvenastim i mošusnim notama); Energy Move (zeleni, eksplozija voćnih, zelenih i drvenastih mirisnih nota); Fresh Vibe (plavi, sa mešavinom svežeg voća, cvetnih i mošusnih nota); Lively Spirit (miks cvetnih, vodenastih i mošusnih nota). Odabrala sam plavi sa imenom Fresh Vibe. Nije ništa spektakularno, miris je ok, ali je stvarno postojan i onaj ko ga nosi oseti ga ceo dan. Iz ovog razloga, odaberite miris iz kolekcije koji će vam prijati na duži period. Bio bi prejak i pretežak da ga naprskate na više mesta na telu, zato i piše na bočici da se ovaj proizvod koristi isključivo za područje ispod pazuha. Mene ovaj miris Fresh Vibe malo podseća na neki antiperspirant koji sam ranije koristila sa mirisom vodenog ljiljana (Water Lily). Više je vodenasto cvetni nego voćni.

Belih tragova na odeći ima malo, ali ništa više od ostalih antiperspiranata u spreju koji sadrže neki puderasti prah.

Ovaj sprej ne sadrži parabene, ali sadrži aluminijum hlorohidrat. Pakvanje mu se ni po čemu ne razlikuje od drugih antiperspiranata, pa ne očekujte da će vas privući sa polica izgledom i dizajnom.

Veoma je jeftin u nekim većim tržnim centrima, jeftiniji od većine drugih antiperspiranata i dezodoranasa. Ja sam ga u Tempu platila oko 180 dinara.

Isprobala bih i neki od ostala 3, jer mislim da su o.k. kvaliteta, a jeftini.

Stvarno je dobar, a miris se zadržava na koži i odeći i duže od 24 sata.
Preporučujemo
Sastojci:
Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminium Cholohydrate, Butane, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Parfum, Isopropyl Myristate, Triethyl Cictrate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate.
Pozitivno
  • Dobra kolekcija mirisnih nota,
  • izuzetno dugotrajan miris,
  • dobra zaštita od znojenja,
  • niska cena.
Negativno
  • Intenzivan miris, koji će vam više smetati nego prijati ukoliko odaberete pogršan,
  • sadrži aluminijum hlorohidrat.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 5
Prosečna ocena: 8,80 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “B.U. In action Anti-perspirant Fresh Vibe”

  1. Tamara - Dezodorans mi se svodeo zbog mirisa, ali ne prska dobro i ostavlja tragove na odeci...
  2. bokicca - Fino mirisu i miris je zaista dugotrajan. Ali mene bar ne stiti od znojenja.. Sve u svemu-koliko para toliko i muzike! :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.