5
Kvalitet
5
Cena
8
Pakovanje
5.6
Ocena
Dove dezodorans –Go Fresh Cool Waterlily&Freshmint scent
Osnovni podaci
Kompanija: Unilever Plc
Linija: Dove
Naziv: Dezodorans –Go Fresh (Cool Waterlily&Freshmint scent)
Ostali podaci
Cena: 230 dinara - 2.3 eura
Zapremina: 100 ml
Dove

Nađoh se u pafimeriji pred policom prepunom raznoraznih dezodoranasa. Hoću da kupim samo jedan, a ne znam koji. Nema šanse da ih sve onjuškam, a i prodavačica me hvata kraičkom oka, da slučajno ne naprskam na sebe nešto na čemu ne piše ’’TESTER’’. ’Ajde, neka ovoga puta bude ’’Dove’’. Ali koji? Ima ih barem 5 različitih. Menta i vodeni ljiljan – zvuči zanimljivo. Može! Ispostavilo se da je ovaj miris mnogo teži i jači nego što sam očekivala. Definitivno se ne bi dopao svakome, naročito onima koji vole nešto diskretnije note. Malo me je podsetio na tinejdžersko doba, kada smo svi, u nedostatku sredstava a i ukusa, obilato upotrebljavali limenke ovih sprejeva kao osnovno mirisno sredstvo, a bogami i kao deo pirotehničkog seta za vrlo zabavnu igru zvanu ’’bacač plamena’’.

E, pa ovo moram da Vam prenesem! Sa zadnje strane ove lepo dizajnirane limenke stoji tekst : ’’Svjež, prirodom nadahnut miris osvježavajućeg lopoča i mentola – bezuvjetno! Osvježavajuće lagani osjećaj za područje ispod vašeg pazuha, za osjećaj svježine i čistoće tijekom cijelog dana! Zar to nije sjajno? Probudite se. Osvježite se.’’ Ha, ha, ha… Kakva priča! Čak pet termina sa zajedničkim korenom reči – svež! Cccc… Kako vape za manipulacijom potrošačkog društva. Ako ikada čitate ova sitna slova sa ambalaža, ne dajte se prevariti!

Što se tiče belih tragova na tamnoj odeći, kao i kod većine drugih dezodoranasa, i ovaj ipak ostavlja šaru ukoliko se prethodno dobro ne osuši pod pazuhom, tako da i tu može dobiti samo minus pola zvezdice.

Kod prijateljice sam snimila na polici isti dezodorans Dove, ali onaj Invisible Dry, Black dress friendly. Ovaj ima mnogo bolji i blaži miris. Pokajah se što nisam uzela ovaj. Drugi put ću znati. Za njega bih ipak dala veću ocenu za kvalitet.

Ne preporučujem dezodorans jer ne pruža svežinu koju toliko obećavaju na bočici.
Ne preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Nema pozitivnog
Negativno
  • ne osvežava
  • težak miris

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Dove dezodorans –Go Fresh Cool Waterlily&Freshmint scent”

  1. Jelena - Meni ovaj dezodorans uopste ne odgovara. Iziritira mi se koza ispod pazuha sa njim. Morala sam da ga bacim.
  2. Jelena Bukvic - koristim dove anti-perspirant - original (znaci klasican) vec 5-6god i prezadovoljna sam. probala sam neke druge proizvode, ali dove je nezameniv. nijedan ne zadrazava tako druge neprijatne mirise, i sam njegov miris mi odgovara....probala sam dove invisible dry,ali mi ne odgovara i cak i ostaje belo na majicama!!!a ni miris mi ne odgovara! od drugih proizvoda anti-perspiranta izdvojila bi niveu, opet onu klasicnu!
  3. Slavica - Meni se isto iritira koza pazuha od ovog dezodoransa nakon brijanja.
  4. Vanila - dove classic, teget poklopac, meni najbolja zastita, miris za 10, nema iritacije posle brianja od kad njega koristim.. :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.