7
Kvalitet
6
Cena
1
Pakovanje
5.47
Ocena
Lady Speed Stick 24/7 fruity splash antiperspirant/dezororans aerosol
Osnovni podaci
Kompanija: Colgate - Palmolive
Linija: Lady Speed Stick
Naziv: 24/7 fruity splash antiperspirant/dezororan
Ostali podaci
Cena: 300 din - 2,8 eura
Zapremina: 150ml
Colgate

Antiperspirant je kozmetički proizvod koji najčešće kupujem, pa samim tim svaki put i kupim neki drugi, kako bih ga testirala. Ovog puta sam kupila Lady Speed Stick kako bi mu pružila šansu i videla da li kvalitetom može da parira ostalim kozmetičkim brendovima na našem tržištu. Samo pakovanje mi se dopalo, u prepoznatljivoj Lady Speed Stick ljubičastoj boji. Nema klasičan čep, nego je sam gornji deo boce malo drugačije dizajniran. Kružni završetak može biti i koristan ako recimo bocu imate gde da zakačite u kupatilu.

Ovo je antiperspirant i dezodorans, što bi značilo da sprečava znojenje pazuha i lepo miriše istovremeno. I mogu da potvrdim da zaista lepo i jako miriše. Što se zaštite tiče, da mogu da potvrdim i da dosta dobro štiti od znojenja ali ne mogu ga svrstati u neke koji vas održavaju 100% suvim ispod pazuha tokom celog dana, ima boljih. Prilikom špricanja, na koži ostaje i malo belog praha, tako da i na ovo treba obratit pažnju. Ono što me ekstremno nervira kod ovog antiperspiranta je njegova prskalica koja je očigledno loše urađena. Koliko god blizu ili daleko ga držala od kože pazuha, ovaj rasprkivač pravi oblak praha oko mene i uvek ga udahnem. Uopšte nije prijatan osećaj kada udišete prah ovog dezodoransa, koji se duboko zavuče u nozdrve. Definitivno prskalica ne usmerava dobro sadržaj iz boce, nego se veći deo rasprska po vazduhu. Opet, možda je meni zapala falična boca, a možda su i sve takve.

Tako da sveukupno, ne mogu da preporučim ovaj dezodorans jer nije ni po čemu bolji od drugih, čak i ima lošu prskalicu.

Tako da sveukupno, ne mogu da preporučim ovaj dezodorans jer nije ni po čemu bolji od drugih, čak i ima lošu prskalicu.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Butane, propane, Isobutane, Aluminium Chlorohydrate, Isopropyl palmitate, Isopropyl myristate, C12-15 alkyl benzoate, parfum, hydrogenated soybean oil, stearalkonium hectorite, propylene carbonate, BHT, butylphenyl methylpropional, cinnamyl alcohol, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal...
Pozitivno
  • dobro miriše
  • pristojno štiti od znojenja
  • ne iritira kožu
Negativno
  • jako loše urađena prskalica

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 6,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.