1
Kvalitet
2
Cena
9
Pakovanje
2.93
Ocena
Nivea Angel Star Invisible Deo Anti-perspirant Chic Mystic
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea Angel Star
Naziv: Deo Anti-perspirant Chic Mystic
Ostali podaci
Cena: oko 250 din (2,5 evra)
Zapremina: 100 ml
www.nivea.rs

Ovo je jedan od tri dezodoransa/antiperspiranta iz Niveine Angel Star kolekcije. Postoji još i roza – Hot Crush (podseća na malinu) i svetlo plavi Icy Kiss (osvežavajući miris). Sva tri zaista imaju odličan miris. Ovaj ljubičasti, Chic Mystic, odabrala sam sasvim nasumice, a tek sam kasnije videla da samo na njemu (od ova tri) piše da ne ostavlja bele tragove na odeći. Miriše puderasto, a asocira na neku kremu i cveće.
Savetujem vam da ne kupujete ovaj deo-antiperspirant, jer osim lepog mirisa, nema apsolutnu nikakvu prednost nad drugim parfimisanim proizvodima i antiperspirantima. Pakovanje je malo (samo 100 ml), a košta isto, pa čak i više nego standardni dezodoransi iz drugih Nivejinih linija i drugih kozmetičkih marki. Pakovanje jeste simpatično, mada, ono ne može zaseniti činjenicu da je ovaj proizvod veoma lošeg kvaliteta.
Apsolutno svaki put kada sam nanela ovaj antiperspirant (ako se tako uopšte i može nazvati) bila sam potpuno mokra ispod pazuha i imala mokre fleke na odeći. Par puta mi je zaista bilo neprijatno zbog izgleda, iako nije bilo nekih jakih neprijatnih mirisa. Rečenica: „bez belih tragova na odeći“ ne znači ništa, ako na odeći imate mokre tragove.
Sada mi ovaj sprej stoji u kupatilu na polici već mesecima, jer ga ne trošim. Mogu da se malo namirišem njime na unutrašnjoj strani ručnog zgloba ili po vratu, kada znam da se neću znojati i da ću nositi deblju odeću kroz koju vlaga ne može da probije.

Savetujem vam da ne kupujete ovaj deo-antiperspirant, jer osim lepog mirisa, nema apsolutnu nikakvu prednost nad drugim parfimisanim proizvodima i antiperspirantima.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Butane, Isobtane, Propane, Cyclomethicone, Aluminium Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Butyloctanoic Acid, Persea Gratissima Oil, Dimethicanol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Limonene, Geraniol, Parfum
Pozitivno
  • Sadrži ulje avokada,
  • Odlično miriše,
  • Simpatično pakovanje.
Negativno
  • Previsoka cena,
  • Ne pruža zaštitu od znojenja.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 6,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Nivea Angel Star Invisible Deo Anti-perspirant Chic Mystic”

  1. 13oktobar - Ovo je najbolji moguci antiperspirant.. Predivno mirise,dugo traje.. Uvek imam po vise komada u rezervi.
  2. Jovana87kg - Lepo mirise.Ne ostavlja trag.NE CUVA SVEZINU DUGO.Dobar je da ga nosis na letovanje...i skup je,iapk je to manja bocica
  3. Ivana - Efikasan je ,praktican za nosenje kroz tasnu jer je mala bocica,ali s obzirom da ima samo 100ml-skup.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.