Nagrada za pakovanje
3
Kvalitet
5
Cena
10
Pakovanje
5.06
Ocena
Nivea Deodorant Pure & Natural Action – dezodorans
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea Pure & Natural Action
Naziv: dezodorans
Ostali podaci
Cena: oko 300 din (2.9 evra)
Zapremina: 150 ml
www.nivea.com

Generalno: Mene je privuklo to što je na proizvodu naznačeno “Jasmine scent” i stvarno prelepo miriše. Međutim, nakon što sam ga naprskala i otišla na posao, samo sam se sklanjala od ljudi, jer sam imala utisak da sam se ubuđavila. Nisam to očekivala od Niveinog proizvoda, obično su vrlo pouzdani.
Naznačeno je na pakovanju da je to formula za kožu koja diše, da nema aluminijuma i sl… da li moja koža čudno reaguje na ovu kombinaciju, ali sam imala utisak da se od njega znojim o.O

Mene je privuklo to što je na proizvodu naznačeno "Jasmine scent" i stvarno prelepo miriše, ali nije zadovoljavajućeg kvaliteta.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Butane, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, Butyloctanoic Acid, Ethylhexyglycerin, Methyl Phenylbutanol, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Aqua, Limonene, Buthylphenyl Methylpropional, Geraniol, Eugenol, Parfum
Pozitivno
  • Miriše prelepo,
  • Svi koji vole jasmin biće oduševljeni.
Negativno
  • Iako je na proizvodu naznačena 24h zaštita, ovaj dezodorans to ne ispunjava,
  • Nakon dva sata osećaćete se kao da ga niste ni koristili.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 7
Prosečna ocena: 5,43 od ukupno 10
Loading...
avatar

Jovana Subotagost na Kremašici

Jovana Subota
je autor teksta: Nivea Deodorant Pure & Natural Action – dezodorans

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Nivea Deodorant Pure & Natural Action – dezodorans”

  1. cherry - Ja sam isprobala ovaj isti Nivea Deodorant Pure & Natural Action, ali sa mirisom lotosovog cveta. Miris je zaista lep, ali mogu da potvrdim da kvalitet ovog proizvoda neće obezbediti celodnevnu svežinu. Ni blizu. Lepo je to što ne sadrži aluminijumove soli, ali...
  2. dani - Miris proizvoda je savršen ali kvalitet ni blizu,i stvarno je tako da posle 2 sata kao da ga niste ni nanosili. Ne znojim se puno,samo kada je baš vruće ali on nema ni osnovnu zaštitu protiv znojenja,ništa.Neću ga više kupiti sigurno.
  3. Vesna - Kupila sam ovaj dezodorans i s mirisom jasmina i s mirisom lotosa. Miris lotosa je zaista neodoljiv! Koristim ga nakon tusiranja. Zaista, nakon 2 sata, dezodorans vise ne pruza zastitu ni protiv znojenja ni protiv neprijatnog mirisa. nemam problema sa neprijatnim mirisom znoja, ali kad sam pocela da koristim ovaj dezodorans, osetila sa tu neprijatnost. Privuklo me je kod proizvoda to sto nema aluminijumove soli. Zastita, zbog koje se inace i kupuju ovi proizvodi, nije obezbedjena! osecam se kao potrosac PREVARENO!!! Smatram da je ovaj proizvod sramota za kompaniju kao sto je Nivea!
  4. Zmajce - Ovo je lepo da se koristi kao parfem :D haha
  5. Ivana - Lijep misris,ali nema neki efekat. Pun je alkohola,tako da ga nemojte koristiti posle brijanja. Sve u svemu ne bih ga sigurno kupila opet.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.