Nagrada za kvalitet
9
Kvalitet
10
Cena
10
Pakovanje
9.53
Ocena
Nivea Stress Protect antiperspirant
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea
Naziv: Nivea Stress Protect antiperspirant
Ostali podaci
Cena: 250 din - 2,3 eura
Zapremina: 150 ml
Nivea

Možda se sećate, početkom ove godine sam vam pisala o Niveinoj reklami za Stress protect antiperspirant, možete videti na ovom linku. Reklama je bila odlična i predstavljala je ovaj antipespirant kao savršenu zaštitu. Svi znamo da kada tražimo zaštitu od jačeg znojenja, moramo odabrati antiperspirant. Antiperspiranti sadrže aluminijumske soli koji sprečavaju znojenje. Dok dezodoransi ne sprečavaju znojenje nego samo svojim mirisom prekrivaju miris znoja. Naravno, svima nam se desilo da kada smo bili pod stresom i kada smo imali aktivan dan, dezodorans nije mogao da nas “zaštiti”. Ali na dobri antiperspirant smo uvek mogli da se oslonimo. E takav je ovaj antiperspirant. Zaista ne dozvoljava da se znojim ispod pazuha i pod stresom najnapornijih radnih dana u nedelji i tako ne se ne stvara neprijatan osećaj i miris. Da sadrži aluminijumske soli i kompleks cinka kako bi mogao da postigne ovakav efekat.

Na beloj lepoj bočici sa narandžastim slovima piše da nas čuva 48 sati što naravno nisam uspela da proverim jer sam se tuširala… :) Ali ok, kapiramo poentu. Da odlično štiti, zaista nećete imati nikakvih problema sa ovim antiperspirantom. Što se tiče njegovog mirisa, poprilično je blag i skoro da se ne oseća posle već sat vremena. Ne ostavlja beli trag, potpuno je bezbojan. Na boci je nacrtano i pero sa oznakom da je nežan prema koži. Ovo nisam primetila, mislim da je potpuno prosečan.

Opravdan naziv Stess Protect za ovaj antiperspirant koji će vas čuvati celog dana.
Preporučujemo
Sastojci:
Pozitivno
  • Odlična zaštita
  • Odlično pakovanje
  • Ne ostavlja bele tragove
Negativno
  • Slab miris

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.