Nagrada za pakovanje
9
Kvalitet
7
Cena
10
Pakovanje
8.54
Ocena
Rexona Women Cotton Body Responsive Anti-Perspirant
Osnovni podaci
Kompanija: Rexona
Linija: Rexona Women
Naziv: Cotton Body Responsive Anti-Perspirant
Ostali podaci
Cena: 255 din - 2.4 eura
Zapremina: 150 ml
Rexona

Ovo je verovatno najrasprostranjeniji antiperspirant na svetu. Ja ga često kupujem. Ovaj put sam se odlučila za Cotton varijantu. Sviđa mi se nekako taj puderasti, a više sportski miris. Odličan je i Rexona Biorythm, koji ima neki čudan osvežavajući cvetni miris, iz iste kolekcije Body Responsive.

Ova kolekcija, sudeći po imenu i po rečima Australijanaca, trebalo bi da ostavlja na koži mikroskopske perlice koje reaguju na pojavu znoja tako što ispuštaju miris. Sam parfem iz proizvoda bi zato trebalo da se manje oseća kada se ne znojite. Unilever je izuzetno ponosan na ovu svoju inovatnivnu tehnologiju.

Videh da za žene postoje još i kolekcije antiperspiranasa Clinical Protection, Skin Care, Crystal i Rexona Girl (to su oni šareni za tinejdžerke).

Ja sam zadovoljna ovim perspirantom, mada generalno, ja se ne znojim toliko često i puno. Kada se pritisne pumpica na limenci, mlaz oštro i bučno izbija na kožu. Uhhh, mrzim taj osećaj pod pazuhom! Ipak, ne ostavlja vidljive tragove. Pomalo je masno ako se razmaže prstom, pa ga ne treba nanositi u velikim količinama. Jedno prskanje od 2 do 3 sekunde, i antiperspirant će moći lepo da se osuši na koži, ne ostavljajući sloj koji bi pravio bele tragove po odeći, samo blag miris. Meni ovaj antiperspirant dobro dođe i zaista pomogne da se slučajno ne osetim smrdljivom i mokrom pod pazuhom barem nekih 6 sati. Ne sadrži alkohol. Po svemu ovome ne se izdvaja drastično od antiperspiranasa nekih drugih proizvođača, a koji su sasvim ok.

Najviše mi se dopada ambalaža koja je uvek tako dobro u ukusno izdizajnirana. Kul je i malo dugmence-slajder kojim možete sprečiti nenamerno istiskivanje sadržaja iz aerosol spreja. Nema poklopac, a ipak može da se zatvori i otvori.

Ovaj sprej košta 255 dinara, što je potpuno u rangu sa, recimo, jednim Niveinim dezodoransom u istoj zapremini od 150 ml.

Sasvim zadovoljavajuć i nežan dezodorans.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Ne sadrži alkohol
  • Blag miris
  • Ne ostavlja bele tragove
  • Super bočica
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 5
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Rexona Women Cotton Body Responsive Anti-Perspirant”

  1. Ivana - meni je extra...
  2. Anormal - Koristim rexonu, neku sexy, NEZAMENJIVA! Na 40 stepeni izadjem u discoteku, igram, skacem i PRELEPO se osecam jer predivno mirisem i oseca se na kilometar i postojano je!
  3. Ivana - Rexona je extra
  4. Tamara - Imam baš ovu cotton Rexonu, u bočici, ali i u mini stiku. Miris mi je prelep, meni najlepši iz Rexona kolekcije. Probam s vremena na vreme i neki drugi anti perspirant, ali se reksonici uvek vraćam. Ma čudo jedno. Koristim ga on and off više od 8 godina.
  5. Nina & Aca - I ja ga dugo koristim...predobar je!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.