Nagrada za pakovanje
9
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
8.87
Ocena
L′occitane Melem parfem Delice des Fleurs
Osnovni podaci
Kompanija: L'OCCITANE en provence
Linija: Delice des Fleurs
Naziv: Melem parfem
Ostali podaci
Cena: 69,30 kn (oko 9 eura)
Zapremina: 10 ml
http://hr.loccitane.com/

Odlična stvar za poneti u torbici! Izgleda jako simpatično u ovom pakovanju poput grožđane masti. Lako se nanosi, sjajno miriše, ali blago. Osetiće ga samo ljudi koji vam najviše prilaze. Osim toga, vrlo je postojan miris.

Izbor mirisa je zaista dobar, mslim da svako može da odabere nešto za sebe, svoju omiljenu mirisnu notu. Na hrvatskom sajtu sam pronašla ovih 6 mirisa: Ruža, Cherry Princess (trešnja, bobičasti cvetno voćni miris), Trešnjin cvet, Zeleni čaj, Zeleni čaj sa jasminom i Delice des Fleurs (kandirani cvetovi, ruža i ljubičica). Meni su najlepši bili Cherry Pincess i Delice des Fleurs, ali sam se ipak odlučila za poslednji, ovaj cvetni.

Sve grupe mirisa su lepe, a kod L′occitane kozmetike su svrstani u ove 4 kategorije: elegantni i romantični, sveži i iskričavi, orijentalni i mistični, drvenasti i aromatični. Delice des Fleurs pripada prvoj grupi.

Evo šta kažu o ovim parfemima na matičnom sajtu.

Melem parfem, miris bez alkohola namijenjen je i najosjetljivijoj koži. Osam postotna koncentracija mirisnog ekstrakta sadržana u pčelinjem vosku i parafinskoj bazi može se koristiti zasebno ili kombinirati s omiljenim mirisom. Nanesen direktno na kožu, ovaj fini parfem razvija i širi svoj miris tijekom cijelog dana.

Preporučujem ovaj fini mirisni detalj kao sastavni deo ženske torbice svim ljubiteljima biljne kozmetike L′occitane. Cena mu je sasvim niska za jedan parfem. S obzirom da je u čvrstom stanju, kao voskasta masna supstanca, troši se veoma sporo, pa se ovaj proizvod ne mora svrstati u neki luksuz dok je veoma prijatan za korišćenje.

 

 

Preporučujem ovaj mirisni detalj kao sastavni deo ženske torbice svim ljubiteljima biljne kozmetike L′occitane.
Preporučujemo
Sastojci:
Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Paraffin, Ozokerite, Parfum/Fragrance, Hydrofenated Vegetable Oil, Isopropyl Myristate, Cera Alba/Beeswax, Rosa Centifolia Flower Extract, Viola Odorata Extract, Benzyl Salicylate, Alpha Isomethyl Ionone, Limonene, Geraniol, Linalool, Benzyl Alcohol, Citral.
Pozitivno
  • Odlični mirisi;
  • sjajno pakovanje, po izgledu i praktičnosti;
  • prihvatljiva cena.
Negativno
  • Može omekšati na većim temeraturama,
  • nanosi se prstima na manji deo površine.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “L′occitane Melem parfem Delice des Fleurs”

  1. neda89su - Gde ima u Srbiji ovakav melem parfem??
  2. goldie - Evo ovde ima adrese i brojeva telefona, pa mozes probati da se raspitas. http://www.ogledalce.co.rs/index_det.php?id=5272

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.