Nagrada za kvalitet
8
Kvalitet
9
Cena
7
Pakovanje
8.13
Ocena
Avon parfem In Bloom by Reese Witherspoon
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Avon
Naziv: Parfem In Bloom by Reese Witherspoon
Ostali podaci
Cena: 1900 din - 20 eura
Zapremina: 50ml
Avon Srbija

Igrala sam nagradnu igru na Avonovom sajtu, i … TA-NA-NA-NA – Dobila sam!

Stigao mi je paket proizvoda na kućnu adresu koji je sadržao maskaru, kremu protiv bora i novi parfem In Bloom, čije je zaštitno lice glumica Reese Witherspoon. Znala sam da je u pitanju neki cvetni parfem, ali ga nisam videla do tada. To se sve odigralo još pre mesec dana, ali sam htela da prvo lepo isprobam svaki proizvod pre nego što napišem recenzije.

avon in bloomPiše u brošuri da je ovaj parfem mešavina tri koncentrovane cvetne note: buket gardenije, magnolije i jasmina.

Pomiris mu je po mom skromnom mišljenju, definitivno, strogo cvetni. Ja nisam baš luda za tim skroz cvetnim, i više volim da ima malo voća ili nečega osvežavajućeg. Međutim, videla sam na netu da ovaj parfem i sadrži te neke osvežavajuće primese, iako se meni čini malo teži i za nijansu ozbiljniji.

Gornje note su arome breskve, listova čaja i zelenila (travnate osvežavajuće note). Srce parfema čine, kao što već rekoh, zvezdasta gardenija, magnolija i jasmin koji cveta noću, a bazu čine kašmir, cveće, i kristali ambera.

Ovaj parfem trenutno košta 1900 dinara (ili 20 evra po današnjem, pretprazničkom kursu) za 50 ml, a u ponudi je i limitirano izdanje pakovanja sa specijalnim inovativnim (ne znam kakvim) aplikatorom koje je 30 ml za 2900 dinara. Ako kupite ovaj parfem, možete dodati 10 dinara, pa dobiti i gel za tuširanje ili mleko za telo sa In Bloom mirisom. I ukrasna kesa im je 10 dinara.

Pakovanje je fino, mada u svetu parfema, dizajn bočice je ipak nešto na šta se mnogo obraća pažnja i što mnogo prodaje parfem. U tom smislu, zaslužio je solidnu 7-icu. Jednostavno, ima mnoooogo boljie dizajniranih bočica.

Kutijica kajsija boje sa belim rubom i srebrnastim inicijalima glumice Reese Witherspoon, glasnogovornice Avon kozmetike. Prozirna bočica sa poklopcem u obliku rascvetale gardenije, čini mi se.

Da li je postojan? Solidno postojan. Ništa spektakularno. Nije jedan od onih parfema koji se osete na kilometar i van neke intimne telesne zone. Ja ni ne volim takve. Ne podnosim kada sve vreme osetim jedino svoj parfem.

Šta da vam kažem, miriše na promincle.

Mešavina tri koncentrovane cvetne note: buket gardenije, magnolije i jasmina.
Preporučujemo
Sastojci:
Gornje note su arome breskve, listova čaja i zelenila (travnate osvežavajuće note). Srce parfema čine, kao što već rekoh, zvezdasta gardenija, magnolija i jasmin koji cveta noću, a bazu čine kašmir, cveće, i kristali ambera.
Pozitivno
  • Solidno postojan
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 8,25 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Avon parfem In Bloom by Reese Witherspoon”

  1. Jaca74 - fin parfem koristila sam ga i potrosila brzo

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.