Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
7
Cena
10
Pakovanje
9.01
Ocena
L’Occitane en provence Roses et Reines toaletna voda roll-on
Osnovni podaci
Kompanija: L'Occitane
Linija: Roses et Reines
Naziv: L'Occitane en provence Roses et Reines toaletna voda roll-on
Ostali podaci
Cena: 16 eura
Zapremina: 10 ml
L'Occitane

Drugarica je bila u Parizu  i tamo mi je kupila toaletnu vodu L’Occitane Roses et Reines. Linija Roses et Reines čini grupu proizvoda inpirisani ružom. Ova linija je nastavak prošlogodišnje linije Rose Aurore Eau Fraiche ali najavljuje rascvetavanje i lepršavije tonove. U ovoj toaletnoj vodi kombinovane su više vrsta ruža: ruža iz Grasa, Bugarska ruža, Marokanska ruža i Turska ruža.

L’Occitane tim je unapredio tehnologiju ekstrakcije mirisa, tako da su uspeli da naprave miris ruže koji nudi prirodnu svežinu i vodene note. Obično kada ljudi pomisle na miris ruže u parfemima, misli se na nešto teško i jako, što je proizvod ružinog ulja. Ali u ovoj toaletnoj vodi su uspeli da uhvate svežinu koju samo ruža ima.

Pored četiri vrste ruže koje se nalaze u srcu toaletne vode, tu su i gornje note bergamota, listova ribizle, dodatno obogaćen voćnim notama maline i kupine. Dok je u bazi beli kedar, heliotrop i mošus.

Ja koristim roll-on verziju toaletne vode i nanosim je na vrat ispod ušiju. Miris se zadržava nekih 12 sati i isti je i posle 12 sati. Dovoljna je mala količina na vratu da se jako oseti narednih 3-4 sata. Izuzetno je osvežavajuć, pravi prolećni miris koji pokreće na akciju.

Roses et Reines L`Occitane en Provence

Divna toaletna voda koja prenosi lepršavi prolećni miris ruže.
Preporučujemo
Sastojci:
Pozitivno
  • izuzetno osvežavajuć
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.