Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
9.34
Ocena
Toaletna voda Naomi Campbell at night
Osnovni podaci
Kompanija: Naomi Campbell
Linija: At Night
Naziv: Toaletna voda Naomi Campbell At Night
Ostali podaci
Cena: 2500 din - 22 eura
Zapremina: 15 ml
naomi-campbell-perfumes

Naomi Campbell at night je 15. po redu parfem iz kolekcije Naomi Campbell. Naomi Campbell at night se pojavio na tržištu 2012. godine i ujedno je i poslednji parfem koji izašao pod Naominim imenom. Sigurno u 2013. možemo očekivati nešto novo.

Naomi Campbell at night u top notama nudi miris limuna pomešan sa bergamotom, zelenim listovima i Mirabela šljivom, ostavljajući utisak izazovnog, privlačnog i zavodljivog. Srce parfema odlikuju hipnotičke note cvetova jasmina u kombinaciji sa cvetom heliotropa i roze zdravac. Za senzualan i tajanstven efekat u ovom parfemu je zadužena neodoljiva sandalovina sa Tonka pasuljom i mekim mirisom vanile.

Sama bočica parfema je inspirisana prvim parfemom Naomi Campbell koji se pojavio 1999. godine. Bočica je dizajnirana tako da ilustruje moderan korset sa čkubičastim mašnama koje izazivaju misteriju i koketni prizvuk.

Ja sam ovu toaletnu vodu kupila tu oko Nove godine tako što sam otišla u parfimeriju i omirisala nasumično par odabranih. Ova je ostavila najbolji utisak u tom momentu i kupila sam bočicu toaletne vode od 15ml za nekih 2500 dinara.

Meni se ova toaletna voda jako dopada i vrlo rado se špricam sa njom kako po danu tako i uveče. Obožavam je i dolazim u iskušenje da je kupim opet, ali veću bočicu. Miris ume da traje i 12h a nije prejak, ne guši okolinu. Momak mi je rekao da mu se jako dopada. Za mesec dana korišćenja potrošila sam pola bočice. Nije potrebno puno ga nanositi jer je poprilično jak.

Toaletna voda može da se nađe u veličinama od 15, 30 i 50 ml, veličina bočice parfema je 50ml.

 Naomi Campbell At Night

Obožavam je i dolazim u iskušenje da je kupim opet, ali veću bočicu.
Preporučujemo
Sastojci:
Alcohol denat, aqua, parfum (fragrance), BHT, butylphenyl, methylpropional, citral, citronellol, coumarin, diethylamino hydroxybenzoyl nexyl benzoate, ethylhexyl metoxycinnamate, geraniol, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool, boje
Pozitivno
  • zavodljiv
  • solidno ostaje na koži
  • lepo pakovanje
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 4,67 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.