Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
9
Cena
10
Pakovanje
9.67
Ocena
Toaletna voda – OH! De Moschino
Osnovni podaci
Kompanija: Euroitalia
Linija: OH! De Moschino
Naziv: Toaletna voda OH! De Moschino
Ostali podaci
Cena: 3000 din - 30 eura
Zapremina: 35 ml
moschino

Ovo je jedan od mojih omiljenih parfema, pa je i zaslužio da se među prvima nađe u recenzijama toaletnih voda i parfema. Sećam se da sam još kao mlađa tinejdžerka ostala zaljubljena u njegov miris dok sam tragala za “svojim” parfemom. Nekako je romantičan, blag i cvetno/voćan.

Pakovanje je fantastično, kao što vidite na slici i veoma dobro odražava duh mirisne note koju sadrži u sebi. Mala plava tračica sa crvenim srcem mi je uvek bio sipmatičan detalj.

Neki se žale da nije dovoljno postojan, ali je meni sasvim ok, jer inače ne volim da se moj parfem oseća na udaljenosti većoj od metra.

Evo šta za njega kažu stručniji nosevi sa sajta punmiris.com – Lagani cvjetni miris za mlade i sve koje se tako osjećaju. U visokim notama je breskva, kajsija, bergamot i ljubičica. U srcu je ruža, iris, jasmin i heliotrop. U bazi je kedar, sandalovina, vanilija i amber. Parfem je lansiran 1996.

Definitivno je odličan izbor za mlađe Kremašice i sve one koji su mladi duhom – slažem se!

Cena mu je standardna za jedan davno lansiran parfem – 35 ml toaletne vode je nešto više od 3000 dinara.

Nekako je romantičan, blag i cvetno/voćan.
Preporučujemo
Sastojci:
U visokim notama je breskva, kajsija, bergamot i ljubičica. U srcu je ruža, iris, jasmin i heliotrop. U bazi je kedar, sandalovina, vanilija i amber.
Pozitivno
  • Oseti se na daljinu
Negativno
  • Nije dovoljno postojan

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 5
Prosečna ocena: 8,20 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Toaletna voda – OH! De Moschino”

  1. Eta - lepo mirise a i cena je OK.
  2. Mala - Cu da kupim. Inace mislim da bi trebalo oceniti svaki proizvod jer se podrazumeva da je sve stvar licnog ukusa pogotovo kad je rec o parfemima.
  3. Cherry - Evo, onda da ga ocenim subjektivno :) 10
  4. *Maja* - Ovo je prvi parfem koji sam ikada sebi kupila, a to je bilo pre x godina :) Prosto ga obozavam i uvek imam u steku bar 1 bocicu, makar onu od 30ml. Inace, volim Moschino parfeme
  5. Dina - Meni su Moschino mirisi medju omiljenim, nije bitno koji je jer sve zavisi od godisnjeg doba, raspolozenja... Ali OH! De Moschino mi je prvi u secanju kad ga je moja majka kupila pre dzilion godina i uvek ce mi buditi lepe uspomene. Cista desetka!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.