Nagrada za pakovanje
9
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
8.87
Ocena
Women’Secret W’EAU Sunset Eau de toilette natural spray – toaletna voda
Osnovni podaci
Kompanija: Women'Secret (proizvodi Idesa Parfums, S. A., Španija)
Linija: W'eau Women'Secret
Naziv: Sunset toaletna voda
Ostali podaci
Cena: oko 1900 din (19 evra)
Zapremina: 100 ml
Idesa Parfums

Dobila sam ovu toaletnu vodu od prijateljice na poklon za rođendan. Po izgledu i mirisu, ja bih rekla da je ovo zaista odličan poklon za neku mladu žensku osobu vedrog duha i modernog načina života. Onako, za proleće i letnje zalaske sunca, baš kako ime kaže.

Dizajn je sjajan, kao što možete videti na slici iznad. Glatka bela bočica, zaobljenog i nepravilnog oblika koji podseća na pljosnati beli kamičak sa neke egzotične plaže. Kutija je takođe jednobojna, jednostavna, osvežavajuće narandžaste boje, bez mnogo štampe i detalja.

W'EAU od Women'Secret W'EAU od Women'Secret

Osim ovog narandžastog Sunset mirisa, postoje još dva mirisa iz ove kolekcije W’EAU od Women’Secret, u plavoj kutiji (Sea) i zelenoj (Garden).

Miris je u početku voćno-cvetan, čim se naprska i dosta je jak i oštar. Zatim, kada prođe pola sata, sat, preovladavaju cvetne note, a miris je nešto topliji i blaži. Za nekoliko sati, osetiće ga samo oni koji vam se sasvim približe, oni kojima dopustite da budu u vašoj intimnoj zoni ;)

U gornjim notama ovog mirisa su bergamot, grejpfrut, mandarina i zeleno lišće, u srednjim notama su tropsko voće, đurđevak i jasmin, a bazne note su sandalovina, kedar i amber.

Iako nisam neki ekspert za parfeme, mogla sam vrlo jasno da primetim ovo raslojavanje i način na koji se ovaj miris menja vremenom na mojoj koži i oko mene. Ne treba ga stavljati u velikim količinama, čak iako vam se učini da brzo vetri, jer će ga drugi sigurno osetiti, a i bolji će utisak ostaviti.

Po izgledu i mirisu, ja bih rekla da je ovo zaista odličan poklon za neku mladu žensku osobu vedrog duha i modernog načina života. Onako, za proleće i letnje zalaske sunca, baš kako ime kaže.
Preporučujemo
Sastojci:
Alcohol Denat, Aqua (voda), Parfum (miris), Alpha-Isomethyl Ionene, Benzyil Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Pozitivno
  • Odlično pakovanje,
  • pravi izbor za ljubitelje voćno-cvetnih kombinacija mirisa,
  • jeftinija od mnogih toaletnih voda sličnog kvaliteta
Negativno
  • Nekome može biti opterećujuć i prejak miris,
  • ima i boljih izbora za vrele letnje dane.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Women’Secret W’EAU Sunset Eau de toilette natural spray – toaletna voda”

  1. Don - Najbolji je zeleni.Koristim ga 2 godine..

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.