wigs-mutha-of-all-afros-blkAko imate sede vlasi i želite da se ofarbate u crvenu nijansu, ujednačenu boju cele kose ćete dobiti kada u crvenu farbu stavite malo čokoladne boje (koja najbolje prekriva sede). Zatim isto toliko dodate najsvetlije plave farbe da bi ipak dobili tu nijansu crvene od koje ste krenuli.

Kada koristite pakovanje za kosu, najbolji efekat ćete dobiti kada nanesete pakovanje na toplu kosu, stavite kesu ili neku kapu preko kose, fenom zagrevate kosu preko kese i držite pakovanje 10 do 15 minuta.

Ako želite samo šampon za čišćenje kose, tj. normalan šampon, bez ikakvog dodatka koji zamašćuje, nemojte koristiti onaj koji sadrži dimetikon (na spisku Ingidients će pisati Dimethicone), bez obzira kakav mu naziv bio. To je najverovatnije šampon sa regeneratorom.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.