Kada odaberete svoju odeću za novogodišnju noć, jedino što vam preostaje je prava šminka koja će vaš blistavi novogodišnji stil učiniti savršenim. Naša divna, svetlucava šminka za oči u novogodišnjoj noći ide uz svaku odeću i učiniće vas zvezdom vaše novogodišnje zabave. Uz pomoć naših malih saveta, možete kreirati zadivljujući izgled novogodišnje šminke u samo nekoliko koraka.

Trebalo bi da nanesete podlogu pre nego što započnete svoju uzbudljivu novogodišnju šminku. Podrazumeva se da i pre podloge odradite prvo svoju skincare rutinu. Dobro odabrano rumenilo će vam dati blistav ten, dok će bronzer poboljšati definiciju vaših kontura. Nastavite sa obrvama: Uverite se da su vaše obrve uvučene, popunjene i istaknute kako bi upotpunile vašu izražajnu šminku očiju. Prvo, pročešljajte obrve. Zatim ocrtajte c za definisani izgled. Obavezno koristite olovku za obrve koja odgovara boji vaše kose.

Pre nego što se bacite na oči nanesite bazu koja će kasnije izvući maksimalni sjaj vaše senke. Pored toga, garantuje da će vaša šminka za oči ostati na mestu cele noći. Nanošenje određene baze senki za oči ili korišćenje lagane, kremaste senke za oči su vaše dve opcije.

novogodišnji makeup

Kakav bi bio doček Nove godine bez šljokica? Koristite malo više sjaja da bi se šminka za oči istakla. Možete naneti metalik ili tečnu šminku za oči sa efektom svetlucanja ili svetlucave pigmente. Da biste postigli jedinstven efekat, utapkajte malo šljokica na zatvoreni kapak i pomešajte prelaze. Slobodno preterajte jer je u pitanju šminka koja dozvoljava da budete kreativni i drugačiji nego svaki dan.

Koristite blistavu belu senku za oči kao hajlajter da biste očima dali dodatni sjaj.

Kada dođete do trepavica prvo nanesite maskaru. Dodavanje pojedinačnih lažnih trepavica tamo gde je to potrebno je bolji način da se postigne prirodniji izgled, ali uvek možete i koristiti neke neobičnije trepavice za dramatičniji izgled.

Našminkaj se sama za novogodišnju noć 1

Ono što se očekuje od makeup look-a za novogodišnju noć je da sijate. Nanesite svetlucavi hajlajter ravnom četkom za hajlajter na područje iznad jagodica, vrh nosa i središte kupidovog luka.

Ako želite da se vaša šminka za oči istakne, izaberite svetlu boju ruža koja sadrži sjaj. Najveća sjajila za usne su ona svetlih boja koja nežno ističu vaše usne.

Sada kada znate kako da se našminkate na nama je da vam predložimo neke proizvode iz drogerija koji vam će služiti za dobar novogodišnji look.

1. Revolution Pressed Glitte palette diva senke

Paleta Diva poseduje 6 senki intenzivnog metalik finiša i 3 presovana glitera izuzetne pigmentacije. Boje su kompatibilne, kombinacija pink i ljubičastih tonova sa srebrnim i zlatnim nijansama.

Revolution Pressed Glitte palette diva senke

2. REVOLUTION Makeup Forever Flawless Fire

Fire paleta senki za oči i pigmenata za lice sadrži 18 nijansi – 10 mat i 8 šimer finiša.
Posebno je pogodna je za kreiranje originalnog izgleda u toplim ili hladnim jarkim tonovima, uz dodatak intenzivnih nijansi narandžaste i bronzane.
Paleta je posebno kreirana za ljubitelje trendy makeup-a.
Pakovanje specifičnog dizajna sa motivima „plamena“.
Paleta poseduje veliko ogledalo.

REVOLUTION Makeup Forever Flawless Fire

3. Catrice le Disney villains queen of hearts paleta senki za oči 030

CATRICE Disney Villains Queen of Heartspaleta senki za oči sadrži 18 savršeno usklađenih nijansi – od mat i satenskih do svetlucavih i metalik. Visoko pigmentisane nijanse palete mogu se kombinovati da bi se stvorili potpuno različiti izgledi – senke se posebno lako nanose sa Essence Disney Villains Ursula četkicom i stapaju se sa Essence Disney Villains Scar Blender četkicom. Catrice boje senki su dugotrajne i imaju delikatan miris vanile. Dizajn Catrice palete inspirisan je Diznijevim likom Queen of Hearts.

Catrice le Disney villains queen of hearts paleta senki za oči

4. Rude C’est Fantastique paleta senki za oči

Rude C’est Fantastique paleta senki za oči je kombinacija trideset živih boja bogatih u pigmentaciji i postojanih na Vašim kapcima. Moderne boje koje pruža ova paleta oživeće svaki make up look. 14 mat i 16 svetlucavih nijansi kao stvorenih za ispunjenje svih Vaših ambicija i kreativnih šminkerskih ideja. Rude C’est Fantastique paleta senki za oči pogodna je i za vegane.

Rude C'est Fantastique paleta senki za oči

5. REVOLUTION Roxi, paleta senki za oči i pigmenata za lice, Ride or Die

REVOLUTION Ride or Die paleta senki za oči i presovanih pigmenata za lice, sadrži 18 nijansi – 9 mat, 5 svetlucavih i 4 metalik finiša. U paleti se nalaze intenzivne nijanse i neutralni tonovi, od roze, žutih i narandžastih do braon i zlatnih, za kreiranje originalnog dnevnog ili večernjeg makeup izgleda. Za pojačan intenzitet senki pre nanošenja naneti bazu, dok je za pigmente potrebno naprskati četkicu fiksatorom šminke pa tek onda uraditi aplikaciju. REVOLUTION Ride or Die paleta senki za oči je u zlatnom pakovanju i sadrži veliko ogledalo. Paleta sadrži:
Senke za oči (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17 i 18)
Presovane pigmente za lice (9 i 15)

REVOLUTION Roxi, paleta senki za oči i pigmenata za lice, Ride or Die

6. AURA Paleta senke za oči – Aloha

Aura paleta senki za oči Aloha sadrži razne nijanse za sve povode. Širok izbor od devet nijansi visoke pigmentacije: 5 mat nijanse za jednostavniji makeup i 4 svetlucave boje obogaćene šljokicama za nezaboravan pogled.

AURA Paleta senke za oči – Aloha

7. Profusion Master Artistry Starlet paleta senki

Ova višeslojna paleta sastoji se od 35 nijanse sa širokim spektrom nijansi koje vam omogućavaju da stvorite prirodan izgled očiju tokom dana ili noći. Profusion palete su dostupne u Dr max apotekama i cenovno su pristupačne.

Profusion Master Artistry Starlet paleta senki

8. Profusion Topaz Gems – Gliter paleta senki za oči

Zablistajte kao dragulj kakav zaista jeste sa ovom paletom sa svetlucavim pigmentima. Ultra glatka aplikacija trenutno transformiše vaš izgled iz prirodnog u glamurozni samo jednim potezom.

Profusion Topaz Gems - Gliter paleta senki za oči

9. Profusion Enchanted – paleta senki sa četkicom

Ova višeslojna paleta sastoji se od 21 nijanse sa širokim spektrom nijansi koje vam omogućavaju da stvorite prirodan izgled očiju tokom dana ili noći.

Profusion Enchanted - paleta senki sa četkicom