Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
3
Cena
8
Pakovanje
7.29
Ocena
Artistry tečna podloga za lice – Self-defining sheer foundation
Osnovni podaci
Kompanija: Access Business Group, Amway
Linija: Artistry
Naziv: Tečna podloga za lice, Self-defining sheer foundation
Ostali podaci
Cena: 20 eura
Zapremina: 25 ml
Artistry

Uzela sam da isprobam ovu podlogu jer mi se boja izuzetno dopala. Problem mi je da pronađem sebi odgovarajuću podlogu za lice, jer imam poprilično svetao ten. Ova boja FAWN br. 214 Artistry pudera mi baš odgovara.

Koristeći ovu podlogu za lice, odmah sam primetila da je tečnija od većine drugih podloga. Pakovan je u staklenoj bočici od 25 ml, pa je malo nezgodno nagnuti bočicu i istresti odgovarajuću količinu pudera. Jako dobro hidrira lice i veoma je lagana. Sa ovom podlogom na licu, može se izdržati ceo dan i ona uopšte ne opterćuje kožu. Sa njime su mnogo manje vidljive linijice koje se mogu stvoriti nakupljenjem pudera u sitnim boricama oko očiju, na vratu ili čelu, nego sa drugim “težim” puderima.

Kako ime kaže (self-defining SHEER foundation), ova podloga na koži ostavlja prozračnu kremastu boju, pa ako imate neke jače ožiljke ili crvenije bubuljice, one se neće sasvim pokriti samo ovom podlogom. Tada je potrebno da prethodno stavite preko njih korektor i da posle tečnu podlogu fiksirate puderom u prahu. Obavezno koristite puder u prahu ukoliko ne volite da vam se lice sija, a nameravate da koristite ovaj tečni puder. On hidrira kožu, pa se posle određenog vremena ona malo zasija na čelu, nosu ili bradi. Pogodan je za sve tipove kože i ima zaštitni faktor SPF 15. Kao zaštitu od UV zračenja, ova podloga za lice sadrži Oksibenzon koji pod uticajem svetlosti stvara slobodne radikale. Na sreću, sadrži i jedinjenje iz Acerola Trešnje a ono umanjuje dejstvo slobodnih radikala, kao i vitamin E.

Cena mu je viša od većine tečnih pudera, ali je se ne mogu tačno setiti. Možda bi mogla Ljiljana Luledžija da nam ostavi komentar sa cenom. Hvala unapred!

Izuzetno kvalitetan puder, vrlo lagan i hidratantan, preporučujem ko traži prozračan puder.
Preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepo
Pozitivno
  • Hidrira lice
  • Lagana podloga
  • Ne opterećuje
  • Manje su vidljive sitne bore
Negativno
  • Visoka cena

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Artistry tečna podloga za lice – Self-defining sheer foundation”

  1. Ljiljana Luledzija - Ja se izvinjavam Kremasici jer joj uz puder nisam dala pumpicu koja ide uz puder tako da se vrlo lako koristi i dugo traje jer se samo malo stavi na lice a odlicno se razmazuje i stopi se sa tenom kroz 10 min.Cena ovog tecnog pudera je 20 eura ali jako dugo vam traje,ne zatvara pore i lagan je na licu pa ga mozete svakodnevno koristiti....

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.