3
Kvalitet
7
Cena
4
Pakovanje
4.52
Ocena
Aura rumenilo
Osnovni podaci
Kompanija: Aura
Linija: Aura
Naziv: Rumenilo
Ostali podaci
Cena: 200 din (2 eura)
Zapremina: nepoznato
Aura

Kako odmah možete primetiti iz naslova, marketinški tim kozmetičke firme Aura iz Niša, u vrhuncu svoje inventivnosti dosetio se da svoje novo rumenilo u kamenu originalno nazove ″Aura rumenilo″. O imenu linije proizvoda da i ne govorimo… Ko će, bre, štampati sav taj tekst na kutijice!? Dobro, kutijica je prozirna i svi vidimo šta je unutra, ali ipak… Najbolje što možemo da uradimo, kako bismo vas uputili na to na koji tačno proizvod mislimo, je da kažemo da je to jedno od onih rumenila koja se nalaze u okrugloj, transparentnoj kutijici sa srebrnastim rubom. Kutijica vidljivo sadrži i finu pljosnatu četkicu za nanošenje. Na pakovanju, osim naziva i zapremine sadržaja, piše još i samo adresa firme, pa će nam bilo kakav nagoveštaj o hemijskom sastavu i delotvornosti ovog prizvoda ostati večna misterija.

Na našem testu se nepravedno našla boja označena brojem 116, koju bismo mogli opisati kao mešavina svetlije ciklama i cigla boje sa sasvim malo sedefa. Ova boja se pokazala, u najmanju ruku, kao agresivna. Ostavila je na mom licu nešto što se može opisati kao neprirodno seljačko rumenilo. Dobro, de, možda je moj ten malo svetliji i nisam trebala uzeti baš tu boju, ali sam zaista posle nanošenja ovog roza praha, izgledala sama sebi kao Sneguljica (ako je neko fan Snežane i patuljaka, možda ovo bude i argument ZA). Sumnjam da bi efekat sa bilo kojom drugom nijansom bio bolji, jer sam se u radnji, posle pola sata zabadanja prstiju u gomilu rumenila testera, odlučila baš za ovu ″nežnu boju″.

Jedina dobra strana ovog prizvoda, ako se to može time smatrati, je da vam je potreban samo jedan potez četkice preko rumenila i puno razmazivanja, da biste osenčili celo lice i dekolte, pa Vam ono može trajati godinama i godinama.

Ne preporučujem proizvod jer će vam uopšte neće pomoći.
Ne preporučujemo
Sastojci:
nepoznato
Pozitivno
  • Dugo traje
Negativno
  • Prejaka boja koja ostavlja trag na licu

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.