7
Kvalitet
9
Cena
6
Pakovanje
7.46
Ocena
Avon Clearskin antibakterijski korektor za akne – Blemish stick
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Clearskin
Naziv: Antibakterijski korektor za akne – Blemish stick
Ostali podaci
Cena: 429 dinara - 4.4 eura
Zapremina: stik
Avon Srbija

Ovaj korektor sam davno kupila. Upravo sam pogledala Avon katalog i vidim da sada košta 429  dinara (~4.4 eura), a trenutno mogu da se kupe dva proizvoda Clearskin kolekcije za 479 dinara. Eto, nije toliko skup kada je na akciji.

Ovo je korektor za bubuljice, tačnije za akne. Ja ga koristim samo kod kuće jer se vidi kada ga nanesem na bubuljicu. Pomalo je roza boje, ali je boja prihvatljiva. Sve zavisi od vašeg tena. Međutim, nije vidljiv toliko zbog boje, koliko zbog brašnastog izgleda koji ostavlja za sobom nakon nanošenja na bubuljicu. Pomalo je suv i teže se razmazuje. Doduše, bubuljica se ispod njega suši i to je super, pošto mu je to prvenstvena namena. Ne dopada mi se kako izgledam kada ga nanesem. Čak i kada preko njega nanesem puder opet se nekako vidi. Miriše onako lepo i čisto, medicinski. Samo pakovanje skroz ok.

Sasvim prosečan korektor koji suši bubuljice.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Suši bubuljice
Negativno
  • Brašnast na licu

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 8,50 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Avon Clearskin antibakterijski korektor za akne – Blemish stick”

  1. Srna - koristim ga vec 5-6 godina. Odličan je. :)
  2. tamph - odlican je, isusuje zaista. Imam problema sa vremena na vreme sa herpesom koji obicno izadje na usni i koristim ga i u takvim situacijama jer cak i tada u kracem roku isusi ranicu/herpes nego recimo cinkova pasta ili propolis gel. preporucila bih svima onima koji imaju problema sa bubuljicama( licno ja nemam problematicnu kozu i retko mi izlaze bubuljice ali kada izadju ne mogu se suzdrzati od kopanja i cedjenja istih).
  3. NinaAca - isusuje stvarno...super je!
  4. xelena - meni nikad nije nista pomoglo iz te avonove kolekcije, a koristila sam sve, jedino je bio dobar jedan gel za umivanje sa velikim plavim mekanim granulicama, bas je osvezavao kozu. ovaj korektor nije pokazivao rezultate.
  5. sanja - Meni taj korektor nekako neprijatno mirise.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.