9
Kvalitet
10
Cena
10
Pakovanje
9.53
Ocena
Avon Makeup setting spray – sprej za fiksiranje šminke
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Make up
Naziv: Makeup setting spray
Ostali podaci
Cena: 400 RSD - 3.5 EUR
Zapremina: 125ml
Avon

Posle gledanja jedno stotinak tutorijala na netu, gde sve šminkerke koriste fiksator na kraju, u Avonovom katalogu se pojavio ovaj sprej, i morala sam da ga poručim, iako se ne šminkam ni puno ni često. Ali pošto sam imala svadbu u najavi, ovo je bila idealna prilika i razlog za kupovinu.
Pakovanje je klasično, sa raspršivačem na vrhu, koji dobro raspršuje, ravnomerno i nema curenja, pakovanje od 125ml se možda čini malo, ali toliko se malo troši, da mislim da ću ga imati do isteka roka. Iz tog razloga, cena od oko 400 din je i više nego zadovoljavajuća, jer ovaj proizvod traje.
Nakon svog šminkanja, našpricala sam lice sa fiksatorom, sa udaljenosti od 20cm, obavezno zatvorenih očiju, osetila sam da je lice vlažno, i da malo na mestima gde je koža pošpricana zateže, ali nakog nekoliko minuta kad se sve osušilo, osećaj je bio sasvim normalan, nije bilo nikakve težine ni oklopa. Prvi put kad sam ga nanela, bio je jako topao dan, mnogo vremena sam provela napolju i šminka se dobro držala, puder se nije “topio” i skidao, rumenilo takođe, senka se držala na mestu, jedino sjaj nije izdžavao. Najbolji pokazatelj mi je to što nisam imala tragove maskare ispod očiju, što ranije nije bio slučaj. Šminka se dobro držala nekih 7-8 sati, nakon čega je počela da bledi, ali ni u jednom momentu nije ništa bilo razmazano, što je super. Mislim da je dobar proizvod i da za te pare vredi imati ga u neseseru, pa makar ga koristili samo nekoliko puta godišnje.

Dobar proizvod i da za te pare vredi imati ga u neseseru, pa makar ga koristili samo nekoliko puta godišnje.
Preporučujemo
Sastojci:
water/eau pvp sd alcohol 40-b retinyl palmitate tocopherol ascorbyl palmitate beta-carotene imidazolidinyl urea disodium edta lecithin c12-15 alkyl benzoate helianthus annuus (sunflower) seed oil
Pozitivno
  • radi posao
  • ne čini šminku teškom na licu
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...
avatar

Marija Divovićgost na Kremašici

Marija Divović
je autor teksta: Avon Makeup setting spray – sprej za fiksiranje šminke

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Avon Makeup setting spray – sprej za fiksiranje šminke”

  1. Milena - Ja sam odavno kupila ovaj sprej, samo sam ga jednom koristila. Nešto se plašim da je to ipak nezdtavo za kožu i da dodatno zapušava pore, ali je za neke situacije bogom dano. Kako god, nije dovoljno isprobano s moje strane da bih dala neku ocenu, samo sam se javila da priupitam koliko mislite da je štetno za kožu?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.