Nagrada za pakovanje
9
Kvalitet
5
Cena
10
Pakovanje
7.88
Ocena
BOURJOIS BB cream foundation 8in1
Osnovni podaci
Kompanija: Bourjois
Linija: BB cream
Naziv: foundation 8in1
Ostali podaci
Cena: 1690 dinara - 15 eura
Zapremina: 6gr
bourjois.com

bourjois-bb-creamS obzirom da imam svetao ten i problem sa hiperpigmentacijom lica, količina zaštitnog faktora (SPF) mi je jedna od osnovnih vodilja pri kupovini kozmetike za lice, bilo da se radi o kremama ili puderima . Upravo je SPF 20 bio glavni razlog da kupim Bourjois BB cream 8in1.

Bourjois BB cream se izdvaja od ostalih sličnih proizvoda, ne samo po tome što je u obliku kremastog pudera (umesto uobičajnog tečnog) već i po odlično dizajniranom pakovanju. Na unutrašnjoj strani poklopca se nalazi prilično veliko ogledalo, koje se takođe i vrti za 360°. Odeljak za sunđer na donjoj strani ima rupice, što omogućava njegovo brže sušenje a samim tim i smanjuje pojavu bakterija u istom.
Krem je veoma nežan i prozračan, i lepo hidrira kožu. Premda kremasti puderi najčešće spadaju u kategoriju “teže” šminke, ovaj BB cream ne stvara osećaj težine na licu. Imala sam ga i po 10-12 sati na licu i nisam primetila potrebu za popravljanjem. Veoma lepo prikriva manje nepravilnosti kože i ten deluje ujednačno.

Najbitnija stvar koju bih istakla je da Bourjois BB cream 8in1 dobro hidrira kožu, što mi je, kao osobi sa veoma suvom kožom lica, jako bitno. Čak ni nakon celodnevnog nošenja, nakon skidanja šminke na licu nisam imala crvenkaste, suve flekice koje mi se inače pojave od pudera, usled isušivanja.

Napomena: s obzirom na malu količinu proizvoda (6gr) kao i na to da je ovo kremasti puder, ovde je možda i češće nego inače potrebno setiti se da se ovakvi proizvodi nanose sunđerom koji je prethodno skvašen (i isceđen) pod mlazom vode. Na ovaj način krem duže traje i manje proizvoda se baca, tj. ne ostaje u samom sunđeru, već tamo gde treba – na vašem licu.

Odličan BB cream sa visokim zaštitnim faktorom koji koži daje lep i ujednačen ten.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • SPF 20
  • hidrantnost
  • ujednačenost tena
Negativno
  • cena
  • količina

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 5,67 od ukupno 10
Loading...
avatar

Sanja Rastovacgost na Kremašici

Sanja Rastovac
je autor teksta: BOURJOIS BB cream foundation 8in1

Sanja je naša poznanica sa Twitter-a koja obožava kozmetiku. Uvek među prvim istestira nove proizvode i rado preporuči odabrane i kvalitetne.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “BOURJOIS BB cream foundation 8in1”

  1. Sanja Rastovac - Zaboravila sam napomenuti da se u parfimerijama "Jasmin", gde sam kupila Bourjois BB 8in1, uz ovaj proizvod uvek dobija i odličan Bourjois 1 seconde lak za nokte, čija recenzija već postoji ovde, na Kremašici https://www.kremasica.com/telo/dekoracija-telo/bourjois-paris-bourjois-1-second-lak-za-nokte.html
  2. lula - Ima li velike razlike između ovog i bourjois bio detox ( u istom pakovanju)??

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.