Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
6
Cena
10
Pakovanje
8.68
Ocena
L’oreal True Match super-blendable matches skin kompakt puder
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Loreal Paris
Naziv: True Match super-blendable matches skin kompakt puder
Ostali podaci
Cena: 1200 din - 12 eura
Zapremina: 9 gr
Loreal

Bio mi je potreban puder sa kojim bih matirala lice nakon nanošenja tečnog pudera. Nije mi trebalo neko lagano rešenje, naprotiv, želela sam neku baš težu šminku zbog snimanja pred kamerom. Poznato je da ispred kamere možete imati mnogo više šminke nego što bi naneli u prirodi a da ćete na snimku opet delovati prirodno i lepo.

Kupila sam L’oreal True Match super-blendable matches skin kompakt puder. Pored ovog “super-blendable” može se kupiti i standardan True Match kompakt puder. Ja sam uzela ovaj što bi trebalo da se potpuno stopi sa kožom i prilagodi teksturi i tonu kože. Koristila sam ga posle Garnierove BB  kreme, koja ume da ostavi blago masno lice ako se nanese u većem sloju. Naravno vi možete koristiti bilo koju drugu i težu tečnu podlogu za bolje prekrivanje. Loreal True Match puder se zaista jako dobro stopi sa kožom, zato budite pažljivi i potrudite se da ga razvomerno nanesete na lice. Koža je potpuno matirana, puder je izuzetno sitan i može se naneti u veoma tankom sloju. Ne ostavlja na licu nikakav brašnjavi prag, što je meni jako bitno, ne volim one pudere što su kao brašno. Puder se prilagođava i tekstu kože, i posle više sati nošenja ovog pudera, nema nagomilavanja na sitnim boricama lica. Pošto ja nosim naočare, meni se desilo da se nagomilao na mestu dodira naočara i kože na nosu, jer je poprilično toplo ovih dana i znojimo se dosta. Što se postojanosti tiče, paaa kada se puno znojite, onda i nije nešto previše postojan, ume da ostane na maramicama, ukoliko se obrišete, pa ga morate popraviti.

Loreal True Match super-blendable kompakt puder

Ono što se meni dopalo je pakovanje. Pakovanje je jednostavno, dovoljno malo za nošenje u torbi, ispod pudera se nalazi sunđer za nanošenje i ogledalo. Tako da ovaj puder može da bude sastavni deo ženske torbe koji ćete uvek upotrebiti kada je potrebno, pošto dolazi sa ogledalcem.

Ja sam odabrala D5-W5 nijansu sa nazivom Sable Dore iliti Golden Sand. To je neka srednja nijansa, ni previše svetlo ni jako tamno, mada više naginje na tamniju nijansu. Meni taman odgovara za ovaj letnji period, mada sam ja inače malo svetlija od ove nijanse. Najbitnije je da odaberete nijansu koja vam odgovara, za savet kako odabrati pravu nijansu Cherry je napisala tekst baš na primeru True Match pudera i možete ga pročitati ovde.

Odličan puder za matiranje lica koji se potpuno stapa sa teksturom i tonom kože.
Preporučujemo
Sastojci:
Octinoxate (5%) Inactive Ingredients: Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Dicaprylyl Carbonate, Nylon 12, Hydrogenated Jojoba Esters, Vinyl Dimethicone, Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Polyethylene, Disteardimonium Hectorite, Disodium Stearoyl Glutamate, Lauroyl Lysine, Aluminum Hydroxide, Tocopherol, May Contain ( /-): Titanium Dioxide, Barium Sulfate, Iron Oxides, Mica
Pozitivno
  • matira
  • stapa se sa kožom
  • dobra izbor boja
  • dobro pakovanje sa ogledalom
  • daje prirodan izgled
Negativno
  • nije previše postojan
  • dosta je skup

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 9,50 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.