Nagrada za kvalitet
8
Kvalitet
6
Cena
9
Pakovanje
7.54
Ocena
Avon Perfect Wear  senka za oči
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Perfect Wear
Naziv: Senka za oči
Ostali podaci
Cena: 249 dinara - 2.5 eura
Zapremina: 0.9 g
Avon Srbija

U naletu svoje najnovije opsesije ljubičastom šminkom, moja prijateljica je naručila primerak Avonove Perfect Wear puderaste senke za oči u boji Crushed Lilac. Stigla joj je mala crna bočica koja sadrži 0.9 gr dugotrajne senke. Ova senka je bila na novogodišnjem sniženju i zato koštala 249 dinara.

Iako je senka zaista puderasta, kada se namaže imate utisak da je u kremu ili da je navlažena nečim, jer se nekako lepo razmazuje po kapku i daje izuzetno intenzivan i prijatan osećaj hlađenja. Dakle, vrlo je dobra za naduvene oči i za malo osveženja. Verovatno sadrži neki ekstrakt eukaliptusa, mentola ili tako nesto.

Prva dobra stvar koju ćete primetiti je jako kvalitetna četkica, tačnije sunđerasti aplikator, jednostavan za upotrebu. Posle nestanka senke, može se i dalje vrlo efikasno koristiti za šminkanje drugim senkama. Druga stvar – prisustvo svetlucavih čestica koje se delimično presijavaju i vide se na različitim delovima oka pod različitim uglovima. Dakle, diskretno i šarmantno.

Kada nestane osećaj hlađenja, imaćete utisak da se senka sasvim osušila i da se na neki način fiksirala. U katalogu se garantuje do 12 sati postojanosti senke, a ja mislim da ova senka ima pristojnu postojanost koja jeste duža u poređenju sa ostalim senkama, ali mi se još nije desilo da držim senku na očima 12 sati. Nisam do sada imala potrebe za takvim maratonskim izdržavanjem šminke na licu.

Loša strana senke je to što zaista nećete moći da predvidite kakvu boju naručujete gledajući samo u katalog. Ova boja – Crushed Lilac je recimo mnogo manje intenzivna od one kakvom se reklamira. Svetlija je i manje ljubičasta, da tako kažem. Ako želite boju senke kroz koju se ne prozire kapak, nanećete deblji sloj senke, a on se često nakupi između linijica na kapku. Možda bi ste sa nekom drugom bojom imali više sreće. (Recimo: Pearl, Peachy Pink, Bronze, Water Fall, Steel, Gold Rush ili Soft Mint).

Zanimljiva senka
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznato
Pozitivno
  • Hladi kapke
  • Duža postojanost
Negativno
  • Ne možete lepo predvideti boju kupivimo preko kataloga

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 8,75 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.