2
Kvalitet
6
Cena
10
Pakovanje
4.92
Ocena
Avon Perfect Wear Tečni ajlajner
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Perfect Wear
Naziv: Tečni ajlajner
Ostali podaci
Cena: 399 dinara (ili oko 4 evra) sa popustom
Zapremina: Zapremina nije navedena na ambalaži
Avon Srbija

Ovaj ajlajner se može poručiti i iz novog Avon kataloga, kampanja 06/2010. Ja sam ga poručila i isprobala ovaj u boji Plum (šljiva) i mogu reći da je proizvod potpuni promašaj.

Bio je na sniženju, i umesto 580 dinara, koštao me je 399 dinara (ili oko 4 evra). Po mom mišljenju, pare bi svakako bile bačene.

Dostupan je u tri boje, kao što vidite na slici iznad – crna, braon i tamno plava. Ovaj ajlajner ima nekako previše razvodnjenu boju. Iako sam svesna da nisam poručila onaj crni i najtamniji, mislim da bi trebao biti nešto intenzivnije boje, a ne kao neka vodena bojica. Ovaj je, otprilike, kao da ste kapke iscrtali jako vodenastim teget flomasterom. I na koži se ponaša kao flomaster. Može se razmrljati prstom dok se ne osuši, a onda je blago fiksiran. Međutim, posle sat, dva, prirodne masnoće koje koža luči rastopiće liniju ajlajnera i on će jednostavno spasti. Možete dobiti malo intenzivniju boju ako upornije izvlačite više puta liniju, posle sušenja svakog sloja. Nećete ga uopšte više videti na svojim očima posle, recimo, jednog radnog dana. Skida se potpuno sa samo malo vode.

Ako kao ja, na kapke pre ajlajnera nanosite puder (tačni i/ili u prahu) ili senku, ovaj ajlajner vam nikako neće odgovarati.

Pozitivna strana ovog ajlajnera je pakovanje i aplikator. Ajlajner je oblika deblje olovke, sa poklopcem koji se skida odvrtanjem. Neće se otvarati, ni prosipati u torbi ili neseseru. Zapremina nije navedena na samoj bočici, a kutiju u kojoj je bila sam bacila, čini mi se. :P Aplikator je kao kod flomastera, samo nešto izduženiji i šiljastiji. U bočici se nalazi kuglica, pa je potrebno dobro promućkati ajlajner pre upotrebe, zbog boje.

Inače, svetlucava senka za oči u prahu sa iste ove stranice Avonovog kataloga je sasvim OK. Isprobala sam plavo-zelenu Icy boju, i toplo preporučujem!

Previše bleda boja, razvodnjena i nije postojan, ne preporučujem.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Dobra ambalaža
Negativno
  • Ima previše razvodnjenu boju
  • Nije postojan

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 4,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Avon Perfect Wear Tečni ajlajner”

  1. Dragana - Nije nesto..iskreno jer se brzo potrosi-promijeni boju-izblijedi,(za 10 dna koriscenja,barem meni)pa linije nisu crne vec tamno sive.
  2. svatkitza - ni meni se nije mnogo svideo..imaju oni mnogo boljih proizvoda
  3. Zaza - Veliko razocaranje... Izuzev pakovanja,nista drugo nije reprezentativno. Nije dovoljno taman,nepostojan je,sve u svemu,daleko ispod proseka kompanije od koje smo navikli na kvalitet.
  4. Ana - Nikako nisam zadovoljna :(
  5. sanja - Boja nije crna nego teget plava. Kad ga stavim na oci i ako ga samo malo dodirnem prstom, odmah se razlije. Pakovanje je ok, ali se slova na njemu obrisu nakon nekog vremena.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.