3
Kvalitet
2
Cena
10
Pakovanje
4.07
Ocena
Loreal Paris Lash Architect Carbon Gloss vodootporna maskara
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Loreal Lash Architect
Naziv: Carbon Gloss vodootporna maskara
Ostali podaci
Cena: 1200 din (oko 12 evra)
Zapremina: 7 ml
Loreal Paris Srbija

Ovu maskaru sam kupila na preporuku devojke koja je radila u Liliju. Prošli put sam poprilično promašila sa izborom, kada sam kupila L’orealovu maskaru Extra – Volume Collagene. Ona mi je pomalo slepljivala trepavice, a o svrsi kolagena u njoj i da ne pričam… I ova maskara, Lash Architect, je obično đubre (po mom skromnom mišljenju).

Vodootporna je i dosta skupa, za razliku od maskara koje obično kupujem. Dobije se 7 ml maskare za nekih 1200 dinara. Četkica je ok, ali je uvek pretrpana maskarom kada je otvorim i izvučem, pa moram da stružem vrh četkice o grlić bočice.

Imam je par meseci i potpuno se sasušila, pa mi je skoro nemoguće da je upotrebim. Čak i kada je bila nova i žitkija, slepljivala mi je trepavice.

Trepavice jesu bile vidljivo produžene korišćenjem ove maskare, ali kada god je nanesem ujutru pre posla, do podneva imam sive fleke ispod očiju. Morala sam da prestanem da je koristim na donjim trepavicama ili da s vremena na vreme brišem prstima donje kapke.

Privuklo me je to što je ova maskara u boji Carbon black, pa sam mislila da će ovi jači crni pigmenti nekim čudom imati bolji efekat na trepavicama. Kako to oni kažu: CARBONE BLACK pigmenti vaše trepavice čine čudesno intenzivnim – dvostruko tamnije crne trepavice za apsolutno dubok pogled! Vodootporna formula obezbeđuje dugotrajan rezultat i trepavice izuzetnog sjaja.

Mislim da nije ni potrebno da objašnjavam kako i zašto ovo nema nikakve veze sa mozgom.

Proizvoda pod imenom Lash Architect više nema na stranim sajtovima L’oreal Paris, ali na našem je ima. Evo šta još tamo piše: EFEKAT BLISTAVO CRNIH LAŽNIH TREPAVICA
3D mikro – voskovi vaše trepavice čini beskrajno dugačkim, prefinjeno uvijenim, izuzetnog volumena…sve do kraja noći!

Ovo jeste privlačno, kao i jako lepo dizajnirano pakovanje.

Eto, ja sam se zeznula, ne morate i vi!

Poprilično sam nezadovoljna ovom maskaraom s obzirom na marku i cenu.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Lepo pakovanje,
  • Izdužuje trepavice
Negativno
  • Slepljuje trepavice,
  • brzo se osuši,
  • visoka cena

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 4,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Loreal Paris Lash Architect Carbon Gloss vodootporna maskara”

  1. Jovana Jankovic - Ja sam koristila lash arhitect u sivom pakovanju, klasicnu crnu, i bila sam zadovoljna. Na pocetku mi je malo slepljivala trepavice, ali cim se malo osusila, bila mi je skroz ok. Lepo istakne oko, a i traje duze od obicnih maskara.Meni je trajala oko 6 meseci, a svaki dan se sminkam.
  2. mara - Lash arhitect ,po meni jedna od boljih maskara koje sam imala ( a imala sam ih dosta :) ),koristila sivo pakovanje,istakne i produzi trepavice,daje neophodnu gustinu-efekat vestackih trepavica-postignut! Preporucila bih je !!!
  3. Sladja - TELESCOPIC maskara od L Oreala ubedljivo najbolja
  4. Ceca - loreal million lashes je meni bila savrsenaaaa..zlatko pakovanje, cetkica odlicna i ima dozer tako da ne moras da skidas visak sama, sada je ima i u crnoj bocici i ona je tamnije crna :) trenutno imam 4D architect crniju varijantu i svidja mi se..a imala i ovu vodootpornu i 2 sloja nje su mi bila savrsena..sve zavisi i od trepavica. :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.