Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
9.34
Ocena
L’Oréal Paris super liner carbon gloss ajlajner
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Loreal Paris
Naziv: L’Oréal Paris super liner carbon gloss ajlajner
Ostali podaci
Cena: 950 din - 9 eura
Zapremina: 6 ml
Loreal

Kada kupujem ajlajner, nekako gledam da to ipak bude nešto kvalitetno jer je to deo šminke koji stoji na očima i slabo se troši, pa pritom dugo traje. Uzela sam Lorealov ajlajner sa nazivom carbon gloss sa nadom da će biti jako crn (zbog naziva karbon), da neće izbledeti na kapcima posle par sati i da se ujednačeno nanosi. I nisam se prevarila. Ovo je odličan ajlajner i preporučujem ga svima. Ne skida se sa oka tako lako i može ostati netaknut i savršen 12h. Pritom, ako ipak želite da ga skinete, skinuće se vrlo jednostavno, bez mnogo muka, sredstvom za skidanje šminke. Ne ljušti se, ne bledi, odličan je.

Meni se kod ovog ajlajnera dopala “četkica”. Njegova četkica je poput gumene savitljive igle koja je tanja na vrhu. Slikala sam je pa možete videti na slici ispod. Jako je pogodna za iscrtavanje linije na oku i lepo prijanja uz kapak i može se fino kontrolisati.

Loreal carbon gloss ajlajner

Cena ovog ajlajnera je bila oko 950 dinara, što nije malo ali evo traje mi već 4 meseca i nije promenio stukturu, nije se zgrudvao ili osušio.

Odlian ajlajner koji će dugo trajati sa odičnom četkicom za nanošenje.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • odlična četkica
  • dugotrajan
 
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 6,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.