9
Kvalitet
7
Cena
9
Pakovanje
8.34
Ocena
Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumising Maskara
Osnovni podaci
Kompanija: Max Factor
Linija: Eye Brightening
Naziv: Tonal Black Volumising Maskara
Ostali podaci
Cena: 1075 din (oko 9 eura)
Zapremina: 7,2 ml
maxfactor-international.com

Svidela mi se ideja da odaberem boju maskare prema boji očiju. Nisam imala prilike da do sada ovako nešto isprobam. Uglavnom sama moram da odredim koja boja bi mi na očima najbolje stajala.

Ova maskara nema neku upadljivu boju koja će vam pažnju privući baš na trepavice. Umesto toga, ona je dizajnirana tako da sitnim svetlucavim česticama i nijansiranom klasičnom crnom maskarom pažnju usmeri ka očima i učini ih svetlijim, tj. jasnijim.

Dakle, sve ove maskare su skoro crne boje, uz delikatan prelaz na neku od boja: crno-biserna (za smeđe oči), crno-safirna (za plave oči), crno-zlatna (za sivkasto ili smeđe-zelene oči) i crna-rubin (za zelene oči).Max Factor Eye Brightening Mascara

Max Factor Eye Brightening Mascara nijanse

 

Ova maskara blago dodaje volumen i dužinu, bez grudvica. Ostaje na trepavicama u vrlo tankom sloju i brzo se suši. Nije moguće ovom maskarom napraviti izuzetno izdužene trepavice niti efekat veštačkih trepavica. Max Factorova Eye Brightening maskara je prvenstveno namenjena prirodnijem izgledu i minimalnoj količini šminke sa blago naglašanim trepavicama.Uklapa se sa svim senkama za oči sa kojima se uklapa i obična crna maskara, ali je manje upadljiva.

Maskara nije vodootporna. Štaviše, kada se malo rastopi ili razmaže, mogu se videti i svetlucave čestice iz maskare koje su inače na prvi pogled neprimetne.

Maskara ima dobar poklopac i zahvaljujući njemu ovu maskaru imam već više od pola godine i verovatno bi trebalo da je bacim, ali je ona i dalje sasvim upotrebljiva.

Dobra i dugotrajna maskara, a najbolje je koristiti je za postizanje prirodnog izgleda sa blago naglašenim trepavicama.
Preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Dobro se kombinuje sa većinom senki za oči,
  • dugotrajna je,
  • ne lepi trepavice i nanosi se u tankom sloju,
  • dobrog je kvaliteta.
Negativno
  • Ne naglašava trepavice mnogo,
  • ne daje previše volumena i dužine.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 7,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.