Nagrada za pakovanje
7
Kvalitet
7
Cena
10
Pakovanje
7.6
Ocena
Maybelline maskara-DEFINE-A-LASH
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Maybeline New York
Naziv: Maskara-DEFINE-A-LASH
Ostali podaci
Cena: nepoznato
Zapremina: nepoznato
Maybelline

Da, to je ona maskara čija se reklama stalno vrtela na TV-u do pre par nedelja, takoreći, izlazila iz frižidera! Pa da vidimo, valja li čemu… Pakovanje mi se mnogo dopalo jer, za razliku od mnogih drugih maskara, zatvarač zaista dobro dihtuje i garantuje da se maskara neće osušiti i dugo će biti dobra za upotrebu. Osim toga, dopalo mi se i to što njena svetlo zelena bočica bode oči i nemorate prekopavati po neseseru da biste je pronašli.

Četkica za nanošenje je zbilja genijalna. Ne originalna, ali vrlo dobra za razdvajanje trepavica. Sama maskara je veoma kvalitetna i dobro izdužava trepavice, ali se teško skida. Nekako, kada god skinem šminku, uvek ostane jedan nevidljivi tanak sloj maskare na trepavicama, koji se posle umivanja razmaže i ostavi sivkast trag na donjem kapku. Pokušala sam sa mlekom za skidanje šminke, vlažnim maramicama za skidanje šminke, umivanjem gelovima za čišćenje, čak i bebi uljem! Ništa ne pomaže. Maskakra se sasvim skida tek posle nekoliko umivanja, a nije čak ni vodootporna. Ova maskara i nije toliko skupa kada se uporedi sa drugim maskarama sličnog ili istog kvaliteta.

Sasvim dobra maskara koja odlično izdužava.
Preporučujemo
Sastojci:
Water, paraffin, beeswax, acacia senegal gum, stearic acid, carnauba wax, palmitic acid, triethanolamine, talc, PTFE, hydroxyethylcellulose, PEG-40 stearate, aminomethyl propanediol, panthenol, methylparaben, rayon, sodium polymethacrylate, propylparaben, synthetic beeswax, phenyl trimethicone, simethicone, hydroxypropyl chitosan, BHT, 2-oleamido-1, 3-octadecanediol, polyquaternium-10, acrylates/VP copolymer. Može sadržati: Iron oxides, titanium dioxide, mica, carmine, ultramarines, chromium oxide greens, chromium hydroxide green, manganese violet, ferric ferrocyanide.
Pozitivno
  • Dobro pakovanje
  • Produžava
  • Dobra četkica
Negativno
  • Nije vootporna a vrlo teško se skida

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Maybelline maskara-DEFINE-A-LASH”

  1. Kvartal - Morala sam da kupim tu boznstvenu maskaru, jer odavno koristim prozvode maybelline.Nisam se pokajala.Efekat duzih,precizno izvucenih, neslepljivih trepavica
  2. njanja - A meni ovakva četkica uopšte ne odgovara.Izdužuje,ali ne daje i volumen..
  3. Yumichicka - Meni je ova maskara bila najbolja, oduševljavala sam se svaki put koliko mi produži inače prirodno baš kratke trepavice. Nije bilo brljanja i mrljanja, trepavice su bile razdvojene i lepe, dok sada koristim Collosal koja takođe nije loša, ali nekako ne mogu potpuno da izbegnem efekat paukovih nožica... :/ Trebalo bi da se vratim na ovu, definitivno.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.