Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
10
Cena
7
Pakovanje
9.4
Ocena
S-he Stylezone senka
Osnovni podaci
Kompanija: dm drogerie markt
Linija: S-he Stylezone
Naziv: Senka za oči
Ostali podaci
Cena: 1 boja - 150 din (1,3 eura), 4 boje komplet - 350 din (3 eura)
Zapremina: nepoznata
S-he Stylezone

Nedavno kada sam bila na putovanju i nosila kozmetiku u koferu, u transportu su mi se polupale sve senke koje sam imala. Sve boje su se izmešale i sada su sve braon :O Ako imate omiljene senke, nemojte ih stavljati u kofer koji će se puno bacakati u transportu kako bi ih sačuvale. Ja sam morala da kupim nove senke. Pošto sam rešila da se vratim mom starom stilu mat i tamnih senki, u DM prodavnici, privukle su me S-he Stylezone senke. Zapravo kod ovih senki me je privukao spektar boja u paletama, od najsvetlijih do najtamnijih nijansi boja.

U ponudi se mogu naći S-he Stylezone eyeshadow quattro – set sa četiri boje, eyeshadow duo – set sa dve boje i pojedinačna boja senke. Ja sam odabrala set sa četiri boje: crna, tamnija siva, svetlo siva i bela. Sve četiri senke su mat i idealne su za kreiranje efekta poznatog kao “Dim u očima”. Pored njih sam odabrala i pojedinačnu senku i to modro (teget) sedefastu nijansu.

senka s-he stylezone

 

Crna mat boja se pokazala kao vrlo intenzivna, a sive nijanse su odlične za prelaze pošto crna ostavlja baš jasnu liniju na kapku. Ovu crnu senku možete koristiti i kao suvi ajlajner ukoliko je nanesete u vrlo tankom sloju sa odgovarajućom četkicom. Pošto su mačkaste oči u trendu ove sezone, ova mat crna senka je odlična upravo za kreiranje takvog makeup-a. Boje na kapcima su izuzetno postojane. Bila sam na svadbi za vikend po ovom Suncu, bilo je preko 30 stepeni i senka na očima je stajala do duboko u noć, samo je za nijansu izbledela od prvobitnog nanošenja, ali se nije pomerila. Pre par nedelja sam testirala i ovu teget sedefastu senku koju sam takođe pazarila. Sedefasta senka je takođe izdržala celu noć, ali je čini mi se malo više izbledela nego crna mat senka.

Sa ovim senkama se ne dobijaju četkice, zato morate posebno kupiti četkice za nanošenje. Ono što mi se posebno dopada kod pakovanja ovih senki je što su urađene u stilu lego kockica, pa tako možete senke preko senke ređati. Tako vam se pruža mogućnost da sami kreirate svoju paletu boja, kupovinom pojedinačnih senki i ređanjem jedne na drugu.

Cena ovih senki je odlična. Uopšte nisu skupe kada ih uporedim sa konkurencijom. Naravno, možete ih kupiti u DM prodavnicama jer je S-he stylezone zapravo DM brend, što i objašnjava nižu cenu proizvoda.

senka s-he stylezone

 

Odlična postojana senka za oči sa širokim izborom boja, kako mat tako i sedefastih boja.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • postojana
  • kvalitetna
  • širok izbor boja
  • praktična pakovanja
  • jeftina
Negativno
  • nema četkice za nanošenje
  • male su

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 7,75 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “S-he Stylezone senka”

  1. Milica - Imam je i ja, mat crnu. Odlična je.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.